2777
2789
عنوان

کتاب و کرونا

300 بازدید | 16 پست

سلام. دیروز پست کتابی که سفارش داده بودم را آورد با دستکش بسته رو گرفتم و گذاشتم تو یه پاکت نایلون و گذاشتم کنار دیشب هم یه دو ساعتی زیر بخاری گذاشتم الان بیشتر از بیست و چهار ساعت گذشته کی میتونم بسته اش را باز کنم؟ 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه محکم کاری بذار رو گاز چن ساعتم اونجا بمونه

مرسی عزیزم 

ولی برای مزاح نپرسیدم 

مساله سلامتیمه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
خب الکل بزن به پشت بسته. راحت تره که... 

الکل پوشش نمی داد کل بسته رو 

یه طرف را زدم دیدم رو کل سطح نمیره بی خیال شدم گذاشتم تو پاکت و کنار گذاشتم 

اینقدر هم حساس نباشید من خودم خیلی چیز ها سفارش دادم بایه اسپری ضد عفونیش کردم.شما هم یه دستمال بردا ...

یعنی بازش کنم 

کلی کتاب دیگه هم تو راه دارم 

وای منم چند تا کتاب سفارش دادم جمعه میرسه امشب میخواستم تاپیک بزنم اگه چاپش تو همین اوضاع بوده باشه ...

نمیشه که سفارش هم نداد. 

خب آدم از درسش میفته 

من واقعا لازم داشتم 

الکل پوشش نمی داد کل بسته رو  یه طرف را زدم دیدم رو کل سطح نمیره بی خیال شدم گذاشتم تو پاکت و ...

خب با پنبه ی الکی همه جاشو الکل مالی کنه... میشه که... راحته... ما از سوپری هم هر چی می گیریم اینجوری ضدعفونی می کنیم... 

خب با پنبه ی الکی همه جاشو الکل مالی کنه... میشه که... راحته... ما از سوپری هم هر چی می گیریم اینجور ...

موقع باز کردن حتما الکل می زنم 

ولی گفتند بیست و چهار ساعت روی کاغذ می مونه درسته؟ 

یعنی الان کتابم پاکه دیگه که بازش کنم 🤦‍♀️

اخه برا من اصلا درسی نبود😔😔شما هم به تاریخ چاپش حتما نگاه کن

من می دونم چاپش مال قبل این جریانه 

با ناشر در ارتباط بودم قبلا