2777
2789
عنوان

حالم بدشد یه جورم

200 بازدید | 7 پست

الان تو حوادث امروز خوندم یه نامرد افغانی پدر که چه عرض کنم بچه۹ماهه نمیخوابیده یه ضربه به سرش زده اونم مشکل داشته خیلی ریز بوده گویا بعد ضربه اروم میشه شیرشو میخور میخوابه دیگه بیدار نمیشه یه پسر چار ساله و و زن باردار داشته الان دخترم دوماهه شع اون قضیه یادم میفته به دخترم نگا میکنم یه جور میشم حالم بد شد

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه راحت شده از دست همچین پدری

بچه چه گناهی داشته اون صحنه انگار اونجابودم میسوزو نتم که اروم شیرشو خورده خوابیده بیدار نشده  

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
بچه چه گناهی داشته اون صحنه انگار اونجابودم میسوزو نتم که اروم شیرشو خورده خوابیده بیدار نشده   ...

گناه که مطمئنا نداشته  منم نمیگم بچه گناهکار بوده ولی ازاین زندگی راحت شد واسه خودش