2777
2789
عنوان

خوش بحال اونایی که😔

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 60 پست
دقیقا...خواهرشوهرم باتاب تو زمستون میگردن...بعد مادرشوهرم اون موقع که حامله بودم سر دخترم میگفت تو خ ...

دقیقا

شماهم لاغری؟

من وقتی رژیم میگیرم اینجوریم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
چجور دم میشه؟چرا تو پریود نخورم

اندازه یه قاشق چایخوری بریز داخل دو استکان اب بذار داخل کتری بجوشه ابش که نصف شد بریز داخل استکان با نبات بخور،چون قاعده آور و هورمون داره نباید تو پریودی خورده بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اونقدر سردی میکنم که شبا از سردی معده درد میگیرم تا شبا یه قاشق عسل نخورم خوابم نمیبره 

دقیقا منم چرا اینجوریم ما الان من شبا عسل با سیاهدانه باقرص خواب میخورم 

ما ڪوچیڪ ها خدامون بزرگه..🧿
دقیقا شماهم لاغری؟ من وقتی رژیم میگیرم اینجوریم

نه متوسطه وزنم اما نمیدونم چرااینجوریم واقعا اذیت میشم 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
دقیقا منم چرا اینجوریم ما الان من شبا عسل با سیاهدانه باقرص خواب میخورم 

نمیدونم ،ولی سرد مزاجیم باید بدنمون  گرم شه وگرنه میزنه معده و روده 

اول خدا بعد دکتر مایکل نیوتون 🧘‍♀️
گرمیجات بخور .شوهرمن زنجبیل .عسل .گوشت زیادمیخوره همیشه خدا گرمشه .منم ماست ودوغ وسرکه و لیمو دوس دا ...

شوهرمم هی میگه گرمه اما من سردمه

ای خواهر اینجوری نگو خب این ک بدنم گرمه ی بدی هایی هم داره اینکه خیلی زود از کوره در میرم و آدم عصبی ...

من دست میزنم بدنم گرمه اما سردم میشه نمیدونم گرمم یاسردم؟

ای خواهر اینجوری نگو خب این ک بدنم گرمه ی بدی هایی هم داره اینکه خیلی زود از کوره در میرم و آدم عصبی ...

من زود عصبی میشم اینکه عادیه