2777
2789
عنوان

خوش بحال اونایی که😔

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 60 پست
منم بعد زایمان یکم بهتر شدم اما دوس دارم گرمه گرم باشم اما همش یدفعه لرز میکنم

رازیانه هم خیلی گرمه بجوشون روزی یه استکات بخور هم خوش اندام میکنه هم پوست و صاف میکنه هم گرم میکنه طبعت و فقط دوره پریود استفاده نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه منم اینجوریم

خواهرشوهرام همه تاب میپوشن من هنوز با پلیورم😭😭😭😭

پاهم همش یخه

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
رازیانه هم خیلی گرمه بجوشون روزی یه استکات بخور هم خوش اندام میکنه هم پوست و صاف میکنه هم گرم میکنه ...

چجور دم میشه؟چرا تو پریود نخورم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
خوش بحالت چی میخوری انقدر گرمی

همیشه همینطور بودم ولی خوب نیست باور کن

اونایی که معتدلن خوبه 

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

وایی خیلی بده. من اینقدر سرمایی که حتی تو اوج تابستون لباس آستین بلند میپوشم. الانم پتو پیچیدم به خودم. زمستونم که 2 تا پتو و یه لاحاف ميندازم روم😕

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              
خوشبحالت

خیلی بده زمستون ها هم عررق میکنم اگ پالتو بپوشم😄😄تابستون هم با تاپ وشلوار گشاد  یا شلوارک دراز کش میشم کف خونه جلو کولر

گرمم باشه عصبی میشم فکر کنم مریضم😐

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
اه منم اینجوریم خواهرشوهرام همه تاب میپوشن من هنوز با پلیورم😭😭😭😭 پاهم همش یخه

دقیقا...خواهرشوهرم باتاب تو زمستون میگردن...بعد مادرشوهرم اون موقع که حامله بودم سر دخترم میگفت تو خیلی سردی تو زمستون همچین لباس بافت میپوشی که انگار یخ بندونه  

خیلی بده زمستون ها هم عررق میکنم اگ پالتو بپوشم😄😄تابستون هم با تاپ وشلوار گشاد  یا شلوارک درا ...

خیلی خوبه کاش منم اینجور باشم

وایی خیلی بده. من اینقدر سرمایی که حتی تو اوج تابستون لباس آستین بلند میپوشم. الانم پتو پیچیدم به خو ...

منم

دقیقا...خواهرشوهرم باتاب تو زمستون میگردن...بعد مادرشوهرم اون موقع که حامله بودم سر دخترم میگفت تو خ ...

بنظرم بستگی به دوران نوزادی داره من هرکس دیدم که لباس زیاد تن بچه میکنه وپتو میپیچن و...دراینده بچه شون زودسرمامیخوره همیشه سردشه 

اما بچه ایی که لباس کم میپوشونن دما بدنش معمولی.

دختر جاریم بچگیش چندلایه لباس تنش میکرد الان بزرگ شده تابستون ها لباس زمستونی میپوشه همیشه سردشه😂

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧