2777
2789
گوشتی بودی یا استخوانی؟ بعد عمل جای استخونت ورم یا برآمدگی یا حالت قوز مانند هم ایجاد شده ک بعد ی مد ...

نیمه استخونی 

آره برامدگی داره هنوز خوب نشده،این قوزا بستگی ب بدن داره واس بعضیا میره بعضیام ن🤦🏻‍♀️

نیمه استخونی  آره برامدگی داره هنوز خوب نشده،این قوزا بستگی ب بدن داره واس بعضیا میره بعضیام ن ...

خب از کجا بدونیم میره یا نه؟
واسه شما کی ایجاد شده؟الان کمترم نشد؟

دکتر نگفته ماساژ بدی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوام عمل کنم اما میترسم حین عمل بمیرم😑😑همش میترسم به هوش نیام ... واسه همین دلیل همش پشیمون میشم ولی دوس دارم عمل کنم .. احتمال مرگ توی عمل بینی چقدره؟؟چی میشه ک یکی توی عمل میمیره و به هوش نمیاد؟؟

🥰
خب از کجا بدونیم میره یا نه؟ واسه شما کی ایجاد شده؟الان کمترم نشد؟ دکتر نگفته ماساژ بدی؟

من چون شهرستانم دیگ نرفتم پیشش،ولی کلا همون موقع گف خودت هیچوقت ماساژ نده ،ماساژ مهارت میخواد

من میخوام عمل کنم اما میترسم حین عمل بمیرم😑😑همش میترسم به هوش نیام ... واسه همین دلیل همش پشیمون م ...

احتمالش خییییییلی خییییلی کمه

موارد دیگه رو اگه اوکی هستی این مهم نیست

وا طبیعی که بهتره

منم خییلی اصرار رو طبیعی داشتم اما بعد عمل دید آدم تغیر میکنه واقع گرا تر میشه،من الان میگم اون همه درد و پول آخرش این همه طبیعی🤦🏻‍♀️یکم بنظرم باید فانتزی تر میشد

شما عمل کردی؟؟ وای من همش استرس اینو دارم به هوش نیام ..ینی ازمایش هام مشکلی نباشه امکان مرگ نیست دی ...

آره عمل کردم

درصد مرگ در اثر بیهوشی و عمل پایینه

ی سرچ بزن توی گوگل راجع بهش بخون

اگر تصمیم گرفتی عمل کنی به جنبه های منفی فک نکن یعنی تمرکز نکن روی اتفاقات بد