2777
2789

خانما من قدم 164و وزنم 57ینی وزنم عادی و نرماله ولی دوست دارم توپر باشم و 60 65بشم چجوری میشه چاق شد  اشتهام جدیدا کم شده چیا کالریش بالاست استفاده کنم مخصوصا اینکه جاهایی که لازمه چاق بشم چاق بشن ینی شکم نیارمو اینا کسی هست که قبلا لاغر بوده باشه و طرفنداو تجربیاتشو بگه آخه خیلی رو مخمه اندامم دیدین که آقایون ایرانی نظرشون راجب اندام خوب چیه علی ماشاالله هم که همه  ینی هرجا میری همه خوشاندامن واقعا حسودیم میشه توروخدا توی زندگی ما خیلی اندامم مهم شده ینی همش دقدقمه خیلی بهش فکر میکنم گاهی میترسم بخاطرش زندگیم بهم بریزه اه      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش کنی گرسنه میشی یعنی هم میخوری هم ورزش کنی شکمم نمیاری.من قدم ۱۷۰ هست وزنمم تقریبا ۷۲ یا ۷۳ نمیدونم حس میکنم منم باید یکم پر تر شم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
شماهم خوبی که

دوس دارم اونقد چاق شم که به رژیم گرفتن فکر کنم😐😐😐

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
شوخی میکنی واقعا؟؟؟؟

جدی میگم دوس دارم اوووونقد چاق شم همه بگن بسه لاغر شو چه خبرته و فلان😎

مگه خیلی لاغری که شب و روز بهش فکرمیکنی؟؟؟؟؟قد و وزنت که خوبه باید توپرباشی..شوهرت زن تپل دوست داره؟ ...

خیلیا بهم میگن اندامت خوبه  ولی شوهرم دوست داره تپلی باشم ازبس گفته که خودمم حس ی جوریم اکثر دوروبریاهم خوش اندامن دیگه بدتر

من ارشماهو لاغرترم  ولش چیکارکنیم چاق نمیشیم تنمون سلامت باشه چاق ولاغری هیچی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
جدی میگم دوس دارم اوووونقد چاق شم همه بگن بسه لاغر شو چه خبرته و فلان😎

واقعا حس میکنم چاق و بیریخت باشی بهتر میتونی خوش اندام شی تا لاغر باشی درضمن خانم خیلی چاق از خیلی لاغر خیلی قشنگ تره نظر شما چیه

واقعا حس میکنم چاق و بیریخت باشی بهتر میتونی خوش اندام شی تا لاغر باشی درضمن خانم خیلی چاق از خیلی ل ...

دقیقا مثل شما فکر میکنم چاقی بهتر از لاغریه با اینکه من نرمالم اما چاقی و به نرمالی ترجیح میدم . 

من ارشماهو لاغرترم  ولش چیکارکنیم چاق نمیشیم تنمون سلامت باشه چاق ولاغری هیچی

خیلیا بودن لاغر بودن ولی الان ی اندامایی  بعدم دلم میخواد جلو شوشو همه چی تموم باشم حسرت چیزی نداشته باشه