2777
2789
عنوان

پیج دختری که باشوهرم چت کرده بود و پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 161 پست
بزرگترین مشکل من این بود که خودم انتخابش کردم.خانوادم راضی نبودن.شش سال خواستگاری کرد.آخرسرم بابام گ ...

خانواده نداره؟؟؟ چرا به اونا نمیگی؟ عزیزم اصلا نگو چون خودم انتخابش کردم..واسه همه شاید پیش بیاد دلیل نمیشه چون انتخاب خودت بوده این‌همه سختی بکشی..شوهرت ۷۰ قطعا تو کم‌تر یا همسنشی..سنی نداری که بخوای از این به بعدتم خراب کنی..چون جلوش ضعف داشتی اونم میدونست به خانواده نمیگی بدتر میکرد..اما این مریضه چون هیچ ادم عاقلی زندگیشو بهم نمیریزه...با بزرگ ترش حرف بزن اگه تاثیری نداره ببخشید خیلی عذر میخوام بشو یکی مثل خودش دریده شو فحش داد فحش بده کتک زد بزن جیغ بزن تا بترسه تو هم بزن ظرف بشکون بشو مثل خودش تا بفهمه چقدر بده

میدونم عزیزم... همین ک‌ خودمو آزاد کنم بهترین تنبیهه.امشب دوستش پی ام داده ی آهنگ فرستاده میگه شوهرت ...

بعضیا بویی از انسانیت نبردن اصلا.امیدوارم بهترینها واست رقم بخوره

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده نداره؟؟؟ چرا به اونا نمیگی؟ عزیزم اصلا نگو چون خودم انتخابش کردم..واسه همه شاید پیش بیاد دلی ...

خانواده داره ولی به طور عجیبی زندگی ما براشون مهم ن.یعنی ببخشید مادره چند بار هم بستر شدن دخترش در هفته براش مهمه ولی فروپاشی زندگی ما نه... خیلی بهشون گفتم.خیلی ازشون کمک خواستم.از یکی از بزرگای فامیلشون حساب میبرد بهش گفتم سه چهار روژ درست شد باز مثه قبل... اصلا نمیتونم مث اونا درنده باشم یعنی تو ذاتم نیست... بعدم اول زندگیم دارم تو این دعواها نابود میکنم خودمو‌.انگار ن انگار قشنگترین روزای جوونیمه

ببین منم این مشکل تورو داشتم و هنوزم گاهی دارم...بچه ندارم شوهرمم ۳۵ سالشه..اما ذات که بد باشه عوض نمبشه منم اوایل هیچی‌نمیگفتم کتک میخوردم گریه میکردم می اومد عذر خواهی ۲ روز بد یادش میرفت..یا تو دعوا من و بیرون میکرد از خونه من نمیرفتم..یبار دیدم واقعا چرا باید این همه اذیت شم..خسته شده بودم دیگه شدم مثل خودش میزد میزدم فحش میداد بدترشو میدادم جیغ و داد میکردم تا ابروش بره..یبار بیرونم کرد دیگه نموندم از خونه مستقیم رقتم کلانتری گفتم شوهرم بیرونم کرده از نطر قانونی شوهر اصلا نمیتونه زن و از پناه گاهش بیرون کنه اون بار اینکارو کردم به گوه خوردن انداختمش از اون روز دیگه هیچوقت جمله از خونه من برو بیرون و به زبونش نیورد

میدونم‌ کاملا حق داری و مشخصه دریده نیستی...به خدا باید واسه این ادما دریده بود..تا حساب کار دستشون بیاد..اگه میخوای جدا شی قوی باش و همون قدر دریده که کم نیاری خیلی سخته خیلی خیلی سخته ادم باز برگرده خونه پدرش این‌ همه صبوری کردی بازم صبوری کن یا شرط بزار براش و چیزی به نامت کن برو سر خونه زندگیت یا واقعا جدا شو اون بچه خیلی اذیت میشه

ببین منم این مشکل تورو داشتم و هنوزم گاهی دارم...بچه ندارم شوهرمم ۳۵ سالشه..اما ذات که بد باشه عوض ن ...

آفرین به شما... ببین مامانش افتخار میکنه که این عصبیه...‌ی بار تو جمع جلو خودم باخنده براشون تعریف میکرد وقتی پسرم عصب میشه زنش دنبال سوراخ موش میگرده که قایم شه.خود شوهرمم اصلا ازشون حساب نمیبره. ی بار ی کار اشتباه کرده بود. برام توضیح میداد باور نمیکردم.اون میزد میگفت باید باورکنی همین بوده... باباش و مامانشم بودن.برادر من جلو پدرم هیچوقت این کارا رو نمیکنه

میدونم‌ کاملا حق داری و مشخصه دریده نیستی...به خدا باید واسه این ادما دریده بود..تا حساب کار دستشون ...

بخدا تمام دلهره و ناراحتیم پسرمه.هر چند ک تو این دو سالم خیلی شاهد دعواهامون بوده

آفرین به شما... ببین مامانش افتخار میکنه که این عصبیه...‌ی بار تو جمع جلو خودم باخنده براشون تعریف م ...

🙄🙄🙄 پس بیشعوریش به مادرش رفته متاسفانه...نمون عزیزم جدا شو خودت و راحت کن..یه جورایی انگار بی‌ خانوادن برادرات و بگو بزنن لهش کنن..اولم نگو همه چیمو میبخشم که پرو نشه بگو مهریمو از حلقومت میکشم بیرون...تازه میتونی شکایت کنی برای چتاش و خیانتش و پرینتشو بگیری اگه بگی ازش چیزی دیدی و این پاک کرده اجازه پرینت قانونی بهت میدن

🙄🙄🙄 پس بیشعوریش به مادرش رفته متاسفانه...نمون عزیزم جدا شو خودت و راحت کن..یه جورایی انگار بی‌ خا ...

ی خانومی اینجذ خیلی نا امیدم کرد.میگفت خودت محکوم میشی که تجاوز کردی به حریم شخصیش...گوشیش حریم  شخصژه

ی خانومی اینجذ خیلی نا امیدم کرد.میگفت خودت محکوم میشی که تجاوز کردی به حریم شخصیش...گوشیش حریم  ...

ولشون کن اینارو...اینا همونایی هستن که خودشون زندگی خراب کنن...گوشی شخصیه درسته اما تا زمانی که احساس خطر نکنی..شوهر شما شک کنه گوشیتو نگاه نمیکنه؟؟ فکر کردی قانون میگه چرا به گوشیش دست زدی؟ نه فدات شم..خیلی راحت با شکایت میتونی پرینت بگیری..حرف این و اون ول کن اگه بتونی وکیل بگیری که عالیه نیاز نیست هی بری بیای

ولشون کن اینارو...اینا همونایی هستن که خودشون زندگی خراب کنن...گوشی شخصیه درسته اما تا زمانی که احسا ...

به خودم دو هفته وقت دادم که بازم فکرامو کنم بعدش تصمیممو به خانوادم اعلام میکنم... ممنون از اینکه دل گرمم میکنی به آینده

به خودم دو هفته وقت دادم که بازم فکرامو کنم بعدش تصمیممو به خانوادم اعلام میکنم... ممنون از اینکه دل ...

بهترینارو از خدا برای تو پسر کوچولوت میخوام...خدا خیلی بزرگه و کمکت میکنه نگران نباش ❤