2777
2789
عنوان

پیج دختری که باشوهرم چت کرده بود و پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 161 پست

چند سالشه شوهرت؟

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم آروم نمیگیره...دوس دارم بگم خداروشناختی شدی دلیل جدایی من؟

دوست عزیز امیدوارم از حرفام ناراحت نشی

قطعا اون خانوم دلیل جداییتون نیست و همسرتونه.اونم نه فقط بخاطر خیانت که اگه فقط این بود شاید میبخشیدیدش.

شما الان ناراحتی و دوست داری ناراحتیتو رو یکی خالی کنی.ولی به نظرم اینکارو نکن.چون معلوم نیست با چه جور ادمی طرفی و ممکنه جوابای اون خانوم حالتو بدتر کنه.ارزش خودتو پایین نیار و بزار کارما کار خودش و بکنه

اعمال اون خانوم به خودش برمیگرده

عزیزم جواب دوستاشو نده شاید میخواد بر علیه تو مدرک جمع کنه...درخواست طلاق هم بوی واسه الکلی و کتک قعطا همون طور که اون دوستمون گفتن نامه پزشک قانونی میخوان... اگه همسایه ای داری صدای دعوا و کتک هاتو شنیده میتونی از اونا شهادت بگیری تا یه جایی کمک میکنه.. بابت خیانت هم حتما دلیل میخوان..شما واسه طلاق نیاز نداری دنبال این همه مدرک باشی حتی میتونی بری بگی نمیخوامش و بعد یه مدت طولانی‌طلاقت و میگیری..شما برو درخواست بده همه مشکلاتشم تو شکایت نامت غید کن..اگه میتونی وکیل بگیر خیلی راحت کارتو پیش میبره اگه مهر نخوای و بچتو بگیری راحت طلاق میگیری البته همه اینا بستگی به شوهرت داره که نخواد اذیت کنه وگرنه سر بچه خیلی میتونه اذیت کنه

دوست عزیز امیدوارم از حرفام ناراحت نشی قطعا اون خانوم دلیل جداییتون نیست و همسرتونه.اونم نه فقط بخا ...

واقعا حق باشماست...‌ولی ذهن ی وقتایی وسوسه میشه.

عزیزم جواب دوستاشو نده شاید میخواد بر علیه تو مدرک جمع کنه...درخواست طلاق هم بوی واسه الکلی و کتک قع ...

خیلی توجمع کتکم زده ولی همه فامیل و آشناهای خودشن.رو این یکی نمیتونم حساب کنم...حق باشماست منم به دوستش گفتم دیگه پیام نده... کلا اذیت کردناش تا ی تایمیه.بعدش ک خسته شه رها میکنه همه چیو.میشناسمش...فقط باید صبور باشم

به نظر من اول به شوهرت برس ببین چرا تنهاس 

موضوع این رنگ ها چیه عزیزم خیلی زیاد شده میشه بگین و اگه تاپیکی هست معرفی کنی ممنون 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
خیلی توجمع کتکم زده ولی همه فامیل و آشناهای خودشن.رو این یکی نمیتونم حساب کنم...حق باشماست منم به دو ...

اره کار خوبی کردی..خوب پس اگه میدونی فعلا درخواست طلاق هم نده صبر کن ببین چی‌کار میکنه چی پیش میاد شاید بیاد خونه پدرت اگه اومد و فکر میکنی اهل دعواست و این اتفاق افتاد سریع برو از اینکارش شوایت کن با به ۱۱۰ زنگ‌بزن... صبور باش میدونم خونه پدر موندن خیلی سحته مخصوصا با بچه اما چه میشه کرد...کاش واسه کتک زدناش شکابت کرده بودی تاحالا

اره کار خوبی کردی..خوب پس اگه میدونی فعلا درخواست طلاق هم نده صبر کن ببین چی‌کار میکنه چی پیش میاد ش ...

بزرگترین مشکل من این بود که خودم انتخابش کردم.خانوادم راضی نبودن.شش سال خواستگاری کرد.آخرسرم بابام گفت زنش شو ولی خوب و بدش پای خودت... این مردی ک کل دنیا رو پر کرده بود از دوس داشتن من یک هفته بعد از عقد شروع کردن به کتک زدن بی دلیل من.میدونست من تحت هیچ ش ایطی ب خانوادم نمیگم.هرکاری میخواست میکرد.هر رفتاری.کلا عصبی بود ولی با اومدن پسرم رفیق بازیش نابودم کرد.ی بار ک باکمربند کتکم زد قهر کردم و بازم مثه منگلا به خانوادم نگفتم وگفتم شوهرم مسافرته... رفتم پزشکی قانونی شهرمون کوچیکه... انقد لات و بی سر و پا اونجا بودن و انقد بد نگام میکردن ک یک دقیقه نموندم.محیطش ترستاک بود و خلوت با کلی گردن کلفت و شرور

خیلی هم کن سنه همسرت...خودت چند سالته؟ چقدر زود بچه دار شدی چند سالشه اون طفل معصوم؟

خودم ۷۳ ام و پسرم دوسالشه.مادرم خیلی دیر بچه دارشد... اوایل ازدواج عصبی بود ولی تنها مشکلش بود.خیلی برام وقت میزاشت خیلی کارا براخوشحال کرذنم میکرد ولی وقتی پسرم اومد خوشی های منم تموم شدن.پسرم دوسالشه