2777
2789
عنوان

طريق آشنايتونوباشوهراتون بگيد

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 60 پست
من دخترمو بیست به بعد میدم اگه مورد خیلی خوبی اومد

مامان من همیشه میگه بذار درستو بخونی بعد اینکه فوق لیسانس یا حداقل لیسانستو گرفتی شوهر کن مامانم ۲۲ سالگیش ازدواج کرده میگه الان ۲۲ هم زوده   

۲۰ به بعد خوب  ولی اینکه طرفداری کنیم برا ازدواج دختر۱۳_۱۴ساله واقعا سطح پایین فرهنگمونو میرسو ...

البته من طرفدار نبودم فقط رفتم پروفایلشو دیدم ،فهمیدم الان 28 سالشه😉💖

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شهر شما اینطوره البته با تاسف بسیاااار. به امید فرهنگ سازی بیشتر

چ ربطي داره برويسربزن هرشهري ميخاي خودت متوج ميشي

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن
مامان من همیشه میگه بذار درستو بخونی بعد اینکه فوق لیسانس یا حداقل لیسانستو گرفتی شوهر کن مامانم ۲۲ ...

بستگی به دختر داره ،بعضی دخترا تو سن بیست سال خیلی باتجربه و خانوم رفتار میکنند ،بعضیها هم سی سالشونم میشه هنوز کودکن و به بلوغ فکری نرسیدن

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
فقط همین؟ متاسفم واقعا تموم دغدغه اونایی که زود ازدواج میکنن زاییدن و فاصله سنی کمشون با بچه هاشونه

تاسفت براخودت باش باطرزفکرت هرکس تويه سن قسمتشه ک ازدواج کناگ طرف بتون طرفشاخوشبخت کن سن ي عدده يموقع يکي توسن کم قسمتش ازدواج کن نگهدارن بگن زوده يا....وقتيم سنش رفت بالاهزارجابرن براش سرکتاب ببينن چ شوهرنميکن خوبه کلي کليپ هس

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن
چ ربطي داره برويسربزن هرشهري ميخاي خودت متوج ميشي

عزیزم در اینکه هست که شکی نیست مساله اینه که ازدواج در این سن و سال عواقب خیلی بدی داره. متاسفانه بیوه ۱۶-۱۷ ساله هم کم نیست که کلی مساله و مشکل دارند که ناشی از ازدواج در سن خیلی پایین هست

البته من طرفدار نبودم فقط رفتم پروفایلشو دیدم ،فهمیدم الان 28 سالشه😉💖

شما عزیزی منم جسارت نکردم منظورم شما نبودی🌷🌷

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
تاسفت براخودت باش باطرزفکرت هرکس تويه سن قسمتشه ک ازدواج کناگ طرف بتون طرفشاخوشبخت کن سن ي عدده يموق ...

همین که به فکر دعا گرفتن و سرکتاب اینجور چیزایی نشون از جهالت داره جوابتو نمیدم جوابمو نده

عزیزم در اینکه هست که شکی نیست مساله اینه که ازدواج در این سن و سال عواقب خیلی بدی داره. متاسفانه بی ...

ميدونم عشقم اين اين ازدواج مال چندسال پيشه الانم من تومدرسه راهنمايي ک شاگرددارم خيلياروسراغ دارم ک عقدن

درضمن شوهر کردن همچین چیز مالیم نیس که بریم بخاطرش دعا بگیریم و سرکتاب باز کنیم اونایی که اینطوری برا شوهر کردن له له میزنن معلومه جاهل موندن حرفمم کلی بود خطاب به تموم همجنسام

همین که به فکر دعا گرفتن و سرکتاب اینجور چیزایی نشون از جهالت داره جوابتو نمیدم جوابمو نده

من اصلاب اين چيزااعتقادندارم امابيخودي رومنبرنروک همه جااين چيزاهس هرک بگ اصلاتوکل فاميلمون ني دروغ محضع من موندم ي سوال درموردازدواج بودتوچ جو گيرشدي بحثوب جاي ديگ کشوندي خوندي ج نده ک حوصل حرف الکياندارم

چه عاشقانه

😍😍😍

خیلی اتفاقای دیگه ای هم افتاد ولی 23همین ماه شد11سال که زنشم 😍

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
تا ۴۰سالگی صبرکنید به حرف من میرسید

وا