2777
2789
عنوان

بیا عشقم😊

96 بازدید | 6 پست

دوتا آرزو دارم براش چله گرفتم و دعا و نماز و التماس به خدااا..نشده ولی دلم روشنه و دارم به روزی فکر میکنم که به آرزوم برسم وااای چه روز قشنگیه اون روز شیرینی و شکلات پخش میکنم حتما.نذرامو ادا میکنم..واااای چه حس خوبیه

برام صلوات میفرستی دوست قشنگ مجازی من؟😊😍

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخ.شما و هرکی صلوات بفرسته😁

فرستادم❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

💖اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💖

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
💖اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💖 💖اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💖 💖اللهم صل ...

ای جاااااااان😍😍😍.

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕