2777
2789
عنوان

پسرم رفته بدون اجازه لبوبو گرفته

1194 بازدید | 61 پست

اعصابم داغونه ۹ سالشه چندروز بود گیر داده بود می‌خوام گفتم حق نداری همچین چیزی بخری،بخاطر پولش نه،بخاطر اینکه ارزش نداره و بدرد نمیخوره اصلا و الکی بزرگ کردنش 

الان از باشگاه برگشتم دیدم رفته سرخود ۵۸۰ تومن داده خریده 

شما بودین چیکار میکردین

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

دیگه خریده

من بجاش از پول تو جیبیش کم میکردم تا قدر پولو بدونه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

۵۸۰ تومان حالا چیزی نیستش خواهر😂😂

ولی بدون اجازه اش رو یک کاری بکن مثلا یک تنبیه کوچولو

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵۸۰ تومان حالا چیزی نیستش خواهر😂😂ولی بدون اجازه اش رو یک کاری بکن مثلا یک تنبیه کوچولو

واسه همچین چیزی ده هزار تومنم ارزش نداره آخه خریده انداخته تو اتاق خودش رفته پی بازیش 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
پولاشون شریکیه با داداشش جمع میکردن که تلویزیون بخرن برا اتاقشون مثلا

حالا باید بیشتر سهم بده تا این پولو جبران کنه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

پول تو جیبی خودش بوده میتونسته بخره 

اما الان چند تا مشکل وجود داره

اولیش اینکه پسر شما به یه حدی از استقلال رسیده(از این لحاظ که تنها میره میاد) نباید میگفتین حق ندارین بخرین چون الان اون خریده و فکر میکنه شما حرفاتون رو رو هوا میزنید بهتر بود میگفتین اگر اینکار رو کنی پولت حیف میشه اخر ماه بی پول میمونی

دومیش اینکه الان که ۶۰۰ داده به عروسک به احتمال زیاد پول کم میاره جلوی حس مادرانت رو بگیر و بذار بی پولی رو حس کنه

الان به نظرم یه تنبیه براش در نظر بگیر