ثمین_شاپرک مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1229 عنوان قیمت مظنه تدریس خصوصی ها چنده گروهی و تکی 51 بازدید | 6 پست من مدرس ریاضی بودم ۴ ساله از فضا ی تدریس دوربودیم الان بازنیخوام شاگردبگیرمقیمت ها چجوریهساعتی حساب میکنیدماهانهیا گروهی تکی چه قیمتی ترجیح میدمبا آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏 1404/06/19 | 12:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 14585 من کلاس میرم پیش یه اقایی خصوصی ایشون یک ساعت نیم یه تومن میگیره میتونم دوستمم ببرم پومتصد من بدم پونصد دوستماینم در نظر بگیرید انقدر خوب تدریس میکه من نهایی با نمره ی بالا پاس کردم گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی💫🧚♂️
ثمین_شاپرک مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1229 من کلاس میرم پیش یه اقایی خصوصی ایشون یک ساعت نیم یه تومن میگیره میتونم دوستمم ببرم پومتصد من بدم پو ... پایع چندمید؟؟ ترجیح میدمبا آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
ثمین_شاپرک مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1229 من کلاس میرم پیش یه اقایی خصوصی ایشون یک ساعت نیم یه تومن میگیره میتونم دوستمم ببرم پومتصد من بدم پو ... اینجا سهرستانه قیمتها طبیعتا از تهران باید پایین تر باشهمنم با کسیو قبول نمیکنم اگزم بکنم صدمو میزارم برلشون ترجیح میدمبا آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
yamirsina عضویت: 1404/06/12 تعداد پست: 421 من دبیر ریاضی و مدرس دانشگاه فرهنگیانمدبیرستان و کنکور جلسه ۹۰ دقیقه ۱.۲۰۰ میگیرم من تهرانمبه طور کلی جلسات تدریس ۱.۵ ساعته و قیمتش بستگی به مقطع و شهرتون داره دیگه از ۳۰۰ شروع میشه تا ۳ میلیون
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 14585 پایع چندمید؟؟ کلا دبیرستان اینجوری میگیره گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی💫🧚♂️
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 14585 اینجا سهرستانه قیمتها طبیعتا از تهران باید پایین تر باشهمنم با کسیو قبول نمیکنم اگزم بکنم صدمو میزا ... ببنید من معلم خصوصی خیلی داشتم این اقا انگار مهره ی مار داره جدا مثلشو هیچ جای کشور پیدا فکر نمیکنم بکنمبستگی داره خودتون برید دیوار شهرتون معلم خصوصی نرخشو ببینید گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی💫🧚♂️