2777
2789

من مدرس ریاضی بودم ۴ ساله از فضا ی تدریس دوربودیم الان بازنیخوام شاگردبگیرم

قیمت ها چجوریه

ساعتی حساب میکنید

ماهانه

یا گروهی تکی چه قیمتی 

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏

من کلاس میرم پیش یه اقایی خصوصی ایشون یک ساعت نیم یه تومن میگیره 

میتونم دوستمم ببرم پومتصد من بدم پونصد دوستم

اینم در نظر بگیرید انقدر خوب تدریس میکه من نهایی با نمره ی بالا پاس کردم

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

من کلاس میرم پیش یه اقایی خصوصی ایشون یک ساعت نیم یه تومن میگیره میتونم دوستمم ببرم پومتصد من بدم پو ...

پایع چندمید؟؟

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلاس میرم پیش یه اقایی خصوصی ایشون یک ساعت نیم یه تومن میگیره میتونم دوستمم ببرم پومتصد من بدم پو ...

اینجا سهرستانه قیمتها طبیعتا از تهران باید پایین تر باشه

منم با کسیو قبول نمیکنم  اگزم بکنم صدمو میزارم برلشون

من دبیر ریاضی و مدرس دانشگاه فرهنگیانم

دبیرستان و کنکور جلسه ۹۰ دقیقه ۱.۲۰۰ میگیرم من تهرانم

به طور کلی جلسات تدریس ۱.۵ ساعته و قیمتش بستگی به مقطع و شهرتون داره دیگه از ۳۰۰ شروع میشه تا ۳ میلیون

اینجا سهرستانه قیمتها طبیعتا از تهران باید پایین تر باشهمنم با کسیو قبول نمیکنم اگزم بکنم صدمو میزا ...

ببنید من معلم خصوصی خیلی داشتم این اقا انگار مهره ی مار داره جدا مثلشو هیچ جای کشور پیدا فکر نمیکنم بکنم

بستگی داره خودتون برید دیوار شهرتون معلم خصوصی نرخشو ببینید

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️