2777
2789

وای این چیه همه میگن اخع 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

ای جماعت این صد بار همه چی به ژنتیک و فرم صورت و اندام داره . فرق زیادی نمیکنه 

به غیر ورزش 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهوازیا...با سلام در خدمت شما هستم

با قیمت استثنایی😍😍

و مکانی تمیز

رنگ لایت شروع قیمت از 100تا250

رنگ کامل شروع قیمت از 30تا 70

ریشه گیری ورنگ شروع قیمت از 30

آمبره شروع قیمت از 100 تا200

بالیاژ شروع قیمت از 100تا200

سامبره شروع قیمت از 100 تا200

ریشه گیری رنگ و لایت شروع قیمت از100تا 150

دکلره کامل شروع قیمت از 30 تا150

ریشه گیری و دکلره شروع قیمت از30تا120

مش کلاهی شروع قیمت از 50تا130

کراتینه صافی و احیاشروع قیمت از300تا800

(طبق اندازه ی مو )

کاشت مژه 50 تومن

#هیدن#روسی#کلاسیک #اداری

(دوستان عزیز خدمات در منزل هست)

$$دوستان قیمت ها محدود هستن$ $

هرکی عکس از نمونه کار خواست به ایدی تلگرامم پیام بده  naval_tamimi@

اره من جواب داد دارم جون میکنم دوسالع لاغر بشه صورتم

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
ای جماعت این صد بار همه چی به ژنتیک و فرم صورت و اندام داره . فرق زیادی نمیکنه  به غیر ورزش&nb ...

ای جماعت 

من صورتم گرد و توپره و فرم داره ولی وقتی لاغر میشم صورتمم لاغر میشه و کلا سخت چاق میشم .. میخام بدونم این چیزا اثرش چجوریه اصن

"یه روز قرار بذاریم همه با هم یکجا آهی بکشیم..."
چ مدت استفاده کردی

دوماه

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
ای جماعت  من صورتم گرد و توپره و فرم داره ولی وقتی لاغر میشم صورتمم لاغر میشه و کلا سخت چاق می ...

😂ایتفاده نکردم جیگر