2777
2789
عنوان

عفونت مزمن

982 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها جونی.خوبین؟سال نوتون مبارک.بچه ها من از وقتی یادم میاد از دبیرستان تاحالا که ۳۰ سالمه همیشه ترشح داشتم.سوزش خارش درد نداشتم.فقط ترشح بدبو.سفید.الان که ازدواج کردم بعد دوسال ونیم جلوگیری سه ماهه اقدام کردم برا بارداری.قبلش سه ماه تحت نظر دکتر بودم عفونتم رو درمان کردم.الان کمی هنوز دارم ترشح سفید.حالا خیلی میترسم نکنه لوله هام بسته باشن.پاپ اسمیرداشتم عفونت لگنی ندارم فقط واژن 

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

از كجا متوجه شدين عفونت لگن نداريد؟

من بهمن ماه پاپ دادم

عفونت مزمن زده

ترشح بد بو ندارم

ولي سفيد و زرد و سبز دارم( البته اين اواخر اينطور شده، قبلا بيرنگ بود)

زير شكم و واژن تير ميكشه

حس ميكنم از عفونت

ولي خب دكترها چيزي نگفتن

از كجا متوجه شدين عفونت لگن نداريد؟ من بهمن ماه پاپ دادم عفونت مزمن زده ترشح بد بو ندارم ولي سفي ...

خوب مگه تو پاپ اسمیر نمینویسه عفونت لگنی رو؟

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب مگه تو پاپ اسمیر نمینویسه عفونت لگنی رو؟

نميدونم عزيزم

از شما پرسيدم

من تا قبل پاپ ترشح هم نداشتم

ولي بعدش افتضاح شدم

يه دوره انتي بيوتيك و پماد واژينال استفاده كردم

ولي اين تير كشيدن و درد زير دل حس ميكنم از عفونت

نميدونم عزيزم از شما پرسيدم من تا قبل پاپ ترشح هم نداشتم ولي بعدش افتضاح شدم يه دوره انتي بيو ...

اخه تو پاپ اسمیر یه گزینه داره مال عفونت لگنی.شوهرتون نداره عفونت؟چون زرد رنگ معمولا از رابطه بوجود میاد

اخه تو پاپ اسمیر یه گزینه داره مال عفونت لگنی.شوهرتون نداره عفونت؟چون زرد رنگ معمولا از رابطه بوجود ...

دكترهاي زنان كه فقط زورشون به ما خانم ها ميرسه

اقايون ويزيت نميكنن

اونسري سرخود براش مترونيدازول گرفتم كه بخوره   ن خورد 

گفت تا دكتر دارو نده، نميخورم

براي اواخر ارديبهشت وقت گرفتم،چندباره برم ببينم چي ميگن

دكترهاي زنان كه فقط زورشون به ما خانم ها ميرسه اقايون ويزيت نميكنن اونسري سرخود براش مترونيدازو ...

من امروز شوهرم ازمایش اسپرم داد اونجا عفونت هم مشخص میشه.من خیلی فکر وخیال میکنم.خود استرس مانع بارداریه

من امروز شوهرم ازمایش اسپرم داد اونجا عفونت هم مشخص میشه.من خیلی فکر وخیال میکنم.خود استرس مانع بارد ...

شوهر من همون بهمن و دي ، سه چهار باري  ازمايش داده

چون تحرك و مورفو صفر ميزدن

ولي دقت نكردم ببينم عفونت داره يا نه

كدوم قسمت نوشته عزيزم

شوهر من همون بهمن و دي ، سه چهار باري  ازمايش داده چون تحرك و مورفو صفر ميزدن ولي دقت نكردم ب ...

جوابش هنوز نیومده نمیدونم کدوم قسمته .اومد بهت میگم 

مرسي عزيزم لطف ميكني

خواهش میکنم.چند وقته اقدام به بارداری کردین؟

هشت سال

عزیزم.چه صبری داری.خدا یه حق خوباش حاجت رواتون کنه.من سه ماهه دارم خل میشم هی میگم نکنه بچه دار نشم نکنه چی.

عزیزم.چه صبری داری.خدا یه حق خوباش حاجت رواتون کنه.من سه ماهه دارم خل میشم هی میگم نکنه بچه دار نشم ...

الهي امين

شما هم زودتر به مراد دلت برسي

من سنمم بالا رفته ٣٤ سالمه

اوايل خيلي بي تاب بودم

الان غصه ميخورم ولي خب مثل اوايل بي تابي نميكنم

به زور كه نميشه از خدا خواست

الهي امين شما هم زودتر به مراد دلت برسي من سنمم بالا رفته ٣٤ سالمه اوايل خيلي بي تاب بودم ...

اره واقعا خودش باید بخواد.منم اگر اطرافیان هی نگن چرا بچه نمیاری چی شد دیگه خیلی درگیرش نمیشم ولی مگه حواشی میزاره