خانما من به یا نتیجه ای رسیدم خواستم با بقیه هم درمیون بزارم راستش به نظر من حتی کسایی که میرن تعیین جنسیت موفق میشن هم دقیقا قراربوده همون جنسیت و خدا بهشون بده من برادر ندارم وخیلی دوست داشتم بچه دومم پسر باشه شوهرم اصلا موافق رفتن تعیین جنسیت نبودمنم وقتی برای مراقبت های قبل بارداری میرفتم این موضوع رو با دکترم درمیون گذاشتم واونم گفت که کمکم میکنه بهم گفت رژیم ورعایت کن که من گفتم چون شوهرم راضی نیست امکانش ندارم بعدم گفت اشکال نداره سونو مینویسم براساس تخمک گذاری اقدام کن ضمن اینکه من پلی کیستیک هستم واینم گفت که مطمئنه که بدون دارو باردار نمیشم من گفتم دفعه اول میخوام بدون دارواقدام کنم اگه نشد بعد دارو مصرف میکنم خلاصه واسه روز چهارده پری واسم سونو نوشت تا وضعیت تخمک گذاری رو مشخص کنه منم دقیقا اون روز سونو دادم که اصلا فولیکول بالغ نداشتم ودکترم گفت که به هیچ وجه امکان بارداری نداری حتی اگرم یک درصد احتمالش باشه مطمئنا دختر میشه منم دقیقا همون شب اقدام داشتم وگفتم همه چیو میسپارم به مصلحت خدا در واقع ازنظرعلمی عقلی نبود ولی خب این کارو کردم ودقیقا گفتم که خدایا فقط ازتو یه بچه سالم میخوام وجنسیت کاملا میسپارم به مصلحت خودت همون ماه باردار شدم ونی نی هم پسره الان بیست هفتمه الانم دکترم باورش نمیشه منم قلبا خداروشاکرم خواستم بگم به خدا اعتماد کنین مطمئن باشین جوابتون میده اگرم طبق خواست شما پیش نمیره حتما مصلحت تون تو اینه واگرم کارایی میکنین که به خواستتون برسین ومیرسین مطمئن باشین خودش اینو خواسته وهیچ بنده ای نمیتونسته اونو بهتون بده امیدوارم خدا مصلحتتون رو با خواسته هاتون یکی کنه