2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

237 بازدید | 15 پست

خانما من به یا نتیجه ای رسیدم خواستم با بقیه هم درمیون بزارم راستش به نظر من حتی کسایی که میرن تعیین جنسیت موفق میشن هم دقیقا قراربوده همون جنسیت و خدا بهشون بده من برادر ندارم وخیلی دوست داشتم بچه دومم پسر باشه شوهرم اصلا موافق رفتن تعیین جنسیت نبودمنم وقتی برای مراقبت های قبل بارداری میرفتم این موضوع رو با دکترم درمیون گذاشتم واونم گفت که کمکم میکنه بهم گفت رژیم ورعایت کن که من گفتم چون شوهرم راضی نیست امکانش ندارم بعدم گفت اشکال نداره سونو مینویسم براساس تخمک گذاری اقدام کن ضمن اینکه من پلی کیستیک هستم واینم گفت که مطمئنه که بدون دارو باردار نمیشم من گفتم دفعه اول میخوام بدون دارواقدام کنم اگه نشد بعد دارو مصرف میکنم خلاصه واسه روز چهارده پری واسم سونو نوشت تا وضعیت تخمک گذاری رو مشخص کنه منم دقیقا اون روز سونو دادم که اصلا فولیکول بالغ نداشتم ودکترم گفت که به هیچ وجه امکان بارداری نداری حتی اگرم یک درصد احتمالش باشه مطمئنا دختر میشه منم دقیقا همون شب اقدام داشتم وگفتم همه چیو می‌سپارم به مصلحت خدا در واقع ازنظرعلمی عقلی نبود ولی خب این کارو کردم ودقیقا گفتم که خدایا فقط ازتو یه بچه سالم میخوام وجنسیت کاملا می‌سپارم به مصلحت خودت همون ماه باردار شدم ونی نی هم پسره الان بیست هفتمه الانم دکترم باورش نمیشه منم قلبا خداروشاکرم خواستم بگم به خدا اعتماد کنین مطمئن‌ باشین جوابتون میده اگرم طبق خواست شما پیش نمیره حتما مصلحت تون تو اینه واگرم کارایی میکنین که به خواستتون برسین ومیرسین مطمئن باشین خودش اینو خواسته وهیچ بنده ای نمیتونسته اونو بهتون بده امیدوارم خدا مصلحتتون رو با خواسته هاتون یکی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دداش نداشتم شوهرمم عشق پسر بود اولش  یعد یه سال باردارشدم دختر شد همه دوستش دارن دلم میخواست دومی پسر بشه که شد بدون اطلال باردارشدم بعد دوماه فهمیدم باردارم واسه انومالی رفته بودم نهم برج ۲پارسال گف جنین ایست قلبی کرده سقط شد باتموم گریه هام والتماسهام پیش خدا  فایده نداشت قراربود ۱۵ برج هفت به دنیا بیاد  که نیومد

الان برا بارسوم باردارم دقیق چهار ماه بعد اقدام کردم  پسرم که قراربود۱۵ برج ۷ به دنیا بیاد سقط شد بجاش ۱۵ برج ۷ تست بارداریم که الان دختردارم مثبت شد ۴۰ روز دیگه به دنیا میاد شوهرمم هنوز به دنیا نیومده عاشقشه بادختر بزرگم راجبش باهم حرف میزنن

همون روز تخمک گذاری اقدام داشتی و محیط قلیایی بوده به این خاطرع

آخه سونو دادم هیچ اثری از تخمک آزاد شده ویا حتی تخمک بالغ نبود الانم سونوشو دارم نمیدونم ولی هرچی بوده الان خوشحالم که به خدا اعتماد کردم اینو به خاطر اینکه بچم جنسیتی که میخوامه نمیگم واسه این که قبلا به اینکه برم تعیین جنسیت احساسم خوب نبود میگم

من بچه اولم دختره همش میخواستم بچه دومم پسر باشه جفتم جور بشه و راحت بشم شنبه فهمیدم دختره یه کوچولو ...

مطمئن باش دوتا دختر خیلی باهم کیف میکنن خواهرنعمته واقعا وخودتم از دیدنشون لذت میبری الهی که سالم بغلش بگیری خدا واسمون بهترین میخواد شک نکن

واقعا صلاح و مصلحت خدا رو باید در نظر بگیری هر کاری هم بکنی هر تلاشی هم بکنی تا وقتی خود خدا نخواد اصلا امکان نداره چیزی به حقیقت به پیونده و میبینی یه جوری سوپرایزت میکنه که نگو .

من خودم روز۶ محرم روز باب الحوائج واسه همسایمون و عمم خیلی دعا کردم از ته دل تو روز شیرخواره حسینی کلی دعا کردم واسه اونا خدارو شاهد میگیرم اصلا خودم مد نظرم نبود و ۲ ماه بود که ازدواج کرده بودن و اصلا فکر نمیکردم ماه اول باردار شم طوری که شوهرم میگفت اول وزنتو پایین بیار بعد باردار شو من شنیده بودم ماه اول هیچوقت نمیگیره با خیال خوش گفتم توکل بخدا باورتون نمیشه همون ماه اول گرفت و حامله شدم شوهرم خیلی خیلی پسر دوست داره خیلی خیلی طوری که میگه اگه بچه دختر باشه به هیچ وجه حاظر نیست به زندگیمون ادامه بده از جنسیت دختر خوشش نمیاد من تو سخت ترین شرایطی که تو بارداریم داشتم واقعا همه چیز رو به خود خدا سپردم تو ماه ۷ بارداریم تا الان سونو که رفتم گفتن دختره و از صمیم قلبم دوسش دارم تو تموم زندگیم چیزی رو اینقد از ته قلب نخواستم. ولی بازم میگم خواهرای عزیزم تو همه چیز زندگی توکلتون بخدا باشه اون صلاح و مصلحت مارو بهتر از خودمون میدونه من واقعا نمیدونم با اومدن دخترم ادامه زندگیم چطور میشه شوهرم چطور برخوردی میکنه ولی بازم بخودش توکل کردم و این هدیه خدایی رو رو سر میزارم 

واقعا صلاح و مصلحت خدا رو باید در نظر بگیری هر کاری هم بکنی هر تلاشی هم بکنی تا وقتی خود خدا نخواد ا ...

مطمئنم توکارتوهم صلاح ومصلحت خدا پنهانه دخترت که دنیا بیاد شوهرت خودش متوجه میشه که چه دیدگاه اشتباهی داشته ودختر چقدر شیرین وخواستنیه میدونم الان ممکنه دلتوبشکنه ولی توصبور باش مطمئنم که پشیمون میشه وبچتونوبه شادی بغل میکنین وبزرگش میکنین