واقعا صلاح و مصلحت خدا رو باید در نظر بگیری هر کاری هم بکنی هر تلاشی هم بکنی تا وقتی خود خدا نخواد اصلا امکان نداره چیزی به حقیقت به پیونده و میبینی یه جوری سوپرایزت میکنه که نگو .
من خودم روز۶ محرم روز باب الحوائج واسه همسایمون و عمم خیلی دعا کردم از ته دل تو روز شیرخواره حسینی کلی دعا کردم واسه اونا خدارو شاهد میگیرم اصلا خودم مد نظرم نبود و ۲ ماه بود که ازدواج کرده بودن و اصلا فکر نمیکردم ماه اول باردار شم طوری که شوهرم میگفت اول وزنتو پایین بیار بعد باردار شو من شنیده بودم ماه اول هیچوقت نمیگیره با خیال خوش گفتم توکل بخدا باورتون نمیشه همون ماه اول گرفت و حامله شدم شوهرم خیلی خیلی پسر دوست داره خیلی خیلی طوری که میگه اگه بچه دختر باشه به هیچ وجه حاظر نیست به زندگیمون ادامه بده از جنسیت دختر خوشش نمیاد من تو سخت ترین شرایطی که تو بارداریم داشتم واقعا همه چیز رو به خود خدا سپردم تو ماه ۷ بارداریم تا الان سونو که رفتم گفتن دختره و از صمیم قلبم دوسش دارم تو تموم زندگیم چیزی رو اینقد از ته قلب نخواستم. ولی بازم میگم خواهرای عزیزم تو همه چیز زندگی توکلتون بخدا باشه اون صلاح و مصلحت مارو بهتر از خودمون میدونه من واقعا نمیدونم با اومدن دخترم ادامه زندگیم چطور میشه شوهرم چطور برخوردی میکنه ولی بازم بخودش توکل کردم و این هدیه خدایی رو رو سر میزارم