2777
2789
عنوان

بچه ها مثبت یا منفی؟؟

120 بازدید | 13 پست

من نمیدونم کدومه، ولی همون اول خط  T کمرنگ ظاهر شد

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه سلامتی نینیت صلوات فرستادم

مرسی عزیزم منم ۵صلوات فرستادم انشاالله به حق شش ماهِ امام حسین به همین زودیا نی نی دار شیو تیکر بزنی 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
مرسی عزیزم منم ۵صلوات فرستادم انشاالله به حق شش ماهِ امام حسین به همین زودیا نی نی دار شیو تیکر بزنی ...

مرسی از دعای قشنگت مهربون

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

چقد با خوندن امضات خوشحال شدم برا منم دعا کن باردارشم

مرسی فدات شم باورت میشه درکمال ناامیدی باردار شدم هنوزم باور ندارم باردارم عزیزم واست صلوات فرستادم انشاالله به حق شش ماه امام حسین خدا به همین زودیا نی نی بزاره تودلت .نذر ۵ تا نمک کن من از همون حاجتمو گرفتم ۵ هفته تم رفتم سونو احتمال خارج رحمی داد بازم نذر نمک کردم ۷ هفته هم ساک دیده شد هم جنین هم قلب من ک خعلی اعتقاد دارم

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
مرسی از دعای قشنگت مهربون

خواهش میکنم گلم 

مرسی فدات شم باورت میشه درکمال ناامیدی باردار شدم هنوزم باور ندارم باردارم عزیزم واست صلوات فرستادم ...

الهیییی چقد خووووب الحمدلله خدا برات نگهش داره بزودی ی نینی تپلی بیاری

https://harfeto.timefriend.net/16501889289179
الهیییی چقد خووووب الحمدلله خدا برات نگهش داره بزودی ی نینی تپلی بیاری

مرسی فدات شم همچنین