2777
2789
عنوان

می‌خوام برم دنبال مهریه ام

455 بازدید | 9 پست

برای جدایی اقدام کنم 

شوهرم خیانت کرده 

یکساله میگه نمی‌خواند و برو زیر بار نمیرفت کسیو داره 

اما مچشو گفتم قبول کرد گفت آره زنمه عقدش کردم بذار برو 

خیلی سختمه دخترم یکسال و نیمشه

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

اصلاح کنم 

یکساله میگه نمی‌خوامت و برو 

الان دچار دو گانگی شدم از طلاق و بعدش میترسم 

حس میکنم دارم راحت جایگاهمو میدم به کسی

دست بزن داشت فحاشه بهانه گیره شبا خونه نمیومد

ولی با عشق ازدواج کردیم حالا از اون همه عشق یه نفرت مونده بینمون 

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

الان جایگاهی میبینی؟

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاح کنم  یکساله میگه نمی‌خوامت و برو  الان دچار دو گانگی شدم از طلاق و بعدش میترسم& ...

یکی از فامیللمون همینطوری شد 

مرد جلوی فامیلا به زنش گف برو نمیخوامت خوردش کرد

ولی الان باهم هستن دوباره

شاغلی؟مهریه ت چقدره؟زود تصمیم نگیر

خانوادت پشتت هستن؟بعد طلاق خونه داری؟

یکی از فامیللمون همینطوری شد  مرد جلوی فامیلا به زنش گف برو نمیخوامت خوردش کرد ولی الان باهم ...

با هم هستن مهم نیست با هم خوشبختن؟

نه ۲۳ سالمه 

مهریه ۱۱۰تا 

بعد طلاق خونه مادرم و پدرم دیگه

با هم هستن مهم نیست با هم خوشبختن؟ نه ۲۳ سالمه  مهریه ۱۱۰تا  بعد طلاق خونه مادرم و پ ...

خوشبختی چیه داغهه رابطه ی جدید براش تازگی داره مطمئن باش هردوتا چوبشونو میخورن

خیلی ناراحتت شدم سنی نداری که😔😢

بنظرم حتما برو مشاوره

قبل ازدواجم اهل خیانت اینا بود یا چشم چرونی؟میگم شاید گول خورده اگه قبلا خطایی نداشته

این اخلاقای بدش برای ازدواج دومشه؟

خدا اون هرزه رو خیر نده زندگیتوو از هم پاشوند

خانوادت خبرر دارن؟

خوشبختی چیه داغهه رابطه ی جدید براش تازگی داره مطمئن باش هردوتا چوبشونو میخورن خیلی ناراحتت شدم سنی ...

اون اشناتونو میگم میگم الان با هم خوشبختن؟

چی بگم فقط صد حیف به دخترم 

@دختر_گرانبها  

منو یادته عزیزم 😭😭😭😭

چیکار کنم بهم کمک کن 

اون اشناتونو میگم میگم الان با هم خوشبختن؟ چی بگم فقط صد حیف به دخترم 

ظاهرا که آره ولی ما که تو بطن زندگیشون نیستیم یه مدت مرد خونه نمیومد بد رفتاری اینا داشت ولی الان انگار برگشته

البته بگم مرد قبل ازدواج دومش خیلی مرد خوبی بودا ولی اهل لاس زدن بود

ولی دلی که شکسته شده سخته ترمیمش

@دختر_گرانبها     منو یادته عزیزم 😭😭😭😭 چیکار کنم بهم کمک کن

عزیزم سلام 

من رفتم داخل خصوصی را چک کردم و پیغامتون را مجددا خوندم .یادم آمد ...

همون موقع هم نوشته بودم که من مشاور نیستم و مشاور خوب ، نمیگه بمون و یا برو .چراغ راهنما میده بهت.

من میتونم راهنمایی برای مسیر بکنم ولی نمیتونم بگم طلاق بگیری...

اول اینکه متاسفم برای مشکلاتی که پیش اومده .دلم به درد میاد وقتی با موارد اینجوری برخورد میکنم .خیلی عمیقا ناراحت شدم   

ببین اون خیلی راحت بهت میگه برو : به نظرم ترس از دست دادنت را نداره .مثلا احتمال میدم ، که فکر میکنه تو نمیری و فقط تهدید میکنی 

بچه ت چی میشه ؟ در موردش باهاش صحبت کردی؟ میذاره بچه پیشت بمونه ؟

و اینکه گفتی خانواده ت حامیت نیستن .یعنی پدرت مثلا بیرونت میکنه اگه طلاق بگیری؟

جواب اینها را باید پیدا کنی ...

و اینکه از نظر من وقتی شوهرت با وقاحت تمام خوردت کرده و گفته برو ، قطعا باید طعم رفتن را بهش بچشونی ، نمیگم با طلاق (مثلا بری خونه والدینت و والدینت به شوهرت بگن که چون خیانت کردی ، دختر ما جدا میخواد بشه ) .ببینی چی میگه .

در این مسیر نمیشه نباید ضعیف عمل کنی ...

هم بی حرمتی نکن به شوهرت هم قاطع پای قضیه وایسا .بدون گریه و زاری و قدرتمند .بگو از چشمم افتادی دیگه .

مهم نیست که شوهرت بهت بگه : تو قبلا از چشم افتاده بودی ....

مهم اینه تو خودت این حرف را قاطع بهش بزنی...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...