دوستم همسن منه اما هنوز ازدواج نکرده یعنی متولد 62 چند وقت پیش عکس پروفایلش عوض شد عکس دو تا دست زن و مرد که انگشتر دستشون بود خیلی خوشحال شدم اخه خیلی دلش می خواد ازدواج کنه منم همیشه براش دعا می کردم پیام دادم خبریه که گفت فردا بله برونمه واقعا ذوق کردم چند روز بعد پرسیدم چی شد گفت پسره با خاله و دایی و خلاصه فامیلاش اومدن منم فامیلام بودن اما هیچ حرفی از مهریه و عروسی و اینا نشد اینم بگم اینا قبلا یه مدت با هم دوست بودن
وای بچه ها چقدر س.ک.س بدون هیچ شرعی این روزا زیاد شده.آخه خدا هم اون بالاست ها.میبینه.شرم از خدا مس چی..راحت دختر پسرا میرن به هم دیگه میدن..من مذهبی سفت و سخت نیستم نلمولی ام اما خب باید بگم به این نتیجه رسیدم این هما بلا تو دنیا و بویژه ایرانِ مدعی مسلمان بودن ناشی از اینهمه بی حیایی و گناه کبیره ست
رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
فکر نمی کنم اخه توی شهر ما هنوز این چیزا خیلی مهمه
پسره رو تهدید ب شمایت کنه بگه خداقل ی نامزدی سوری انجام بدن بعد توافقی جدا شن ابروش نره،،،درضمن تقصیر دوست خودتونه خواهر هرچند ازدواجشم قطعی میبود نباید اینکارو میکرد این کار غیرشرعی و حرامه حکم زنا روداره
به نظرتون اگه با پسره ازدواج کنه خوشبخت میشن کسی بوده اینجوری ازدواج کرده باشه و راضی باشه
نمیشن مطمئن باش، وقتی نمیخوادش پسره و رک گفته چرا اصرار میکنی، هیچ پسری حاضر نیست این شرایط که سرکوفت بخوره قبول کنه حتی ازدواج میکردن هم بعدا به مشکل برمیخورد چون پسره اعتماد به نفس نداره و شخصیت خوبی هم نداره وقتی پای کاری که کرده نمی ایسته، این حتی دوست پسر خوبی هم محسوب نمی شود چه برسه همسر مناسب که بشه زندگی کرد باهاش