2777
2789
عنوان

پول دادن ب مادر شوهر پولدار ، یا همسر بی پول ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 61 پست
تازه مادرشوهرتون باید هوا خانواده پسرش و نوه ها شو داشته باشه  اونوقت میخاد  تیغ ...

بخدا چشم دیدنشونو نداره انگار نوه هاش نیستن

تازه 45سالشه فقط ، ولی اصلا درک نمیکنه و فقط ب فکر خودشه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر میخواد ازتون؟

گفت هر چقد میتونی پول داروش هشتصده

شوهرم دویست قرض کرد

ولی بخدا قسم دروغ میگه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
با بچه هادیگش چطوره؟

قربون صدقشون میره

البته چون دخترن

به شوهرت بگو من خیلی دوست دارم به خانوادت کمک کنی ولی وقتی که خودمون نیاز  نداشته باشیم

ممنون از راهنماییت💚

گفت هر چقد میتونی پول داروش هشتصده شوهرم دویست قرض کرد ولی بخدا قسم دروغ میگه

کاملا حق داری

اما متاسفانه بعضی ها چشمشون به دست بقیه هست

چشمشون سیر نیست

اگر میتونی گاهی به دل خودت یه چیزی براش بخر کوچیک فقط اروم بشه

کاملا حق داری اما متاسفانه بعضی ها چشمشون به دست بقیه هست چشمشون سیر نیست اگر میتونی گاهی به دل خ ...

وای ک چقد میخریدم

بخدا اصلا استفاده نمیکنه و حتما باید ی موقه ای بگه ک باب دلم نبود و من سلیقه هیچکسی رو نمیپسندم

و میده ب کس دیگه

وای ک چقد میخریدم بخدا اصلا استفاده نمیکنه و حتما باید ی موقه ای بگه ک باب دلم نبود و من سلیقه هیچک ...

میگم دیگه حالش خوب نیست

وگرنه اون باید به شما کمک کنه نه اینکه چشمش به جیب پسرش باشه

به چشم کسی نگاهش کن که حالش به جا نیست

میگم دیگه حالش خوب نیست وگرنه اون باید به شما کمک کنه نه اینکه چشمش به جیب پسرش باشه به چشم کسی نگ ...

ممنونم ک باحوصله جوابمو دادی

عزیزم قبل اینکه مادرشوهرت بخواد بگیره شما از شوهرت بگیر ،خرج هم نکردی ،نکردی پس انداز کن ولی به شوهرت نگو اگه اول ماه بهتون حقوق میدن یه مقداریش بردار بزار حساب خودت ، یا به پدرشوهرت زنگ بزن حال مادرشوهرت بپرس بگو از مثلا علی اقا شنیدم مامان بد حالن چطورن بهتر شدن چون میگفت داروهای مامان ۸۰۰ شده خیلی نگران شدم بیچاره علی اقانداشت بده قرض کرد اگه دستش بود بیشتر کمک میکرد شایدپدرشوهرت ندونه مادرشوهرت دعوا کنه 

خواهش خانومی خدا بهتون انقدر بده که راحت بتونی به هر کسی که دلت میخواد ببخشی

همچنین عزیزم