2777
2789
عنوان

پول دادن ب مادر شوهر پولدار ، یا همسر بی پول ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 61 پست
عزیزم همینها رو به شوهرت بگو در ضمن تو این گرونیها ۱۲۰۰‌چی میشه برای چهار نفر، که میخواد به مادرش ه ...

خاک بر سر مادر ش

بخدا بی نیازه

ولی از عمد اینکارو میکنه تا برا ما کم بیاد و اذیت بشیم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوخی کردم عزیزم اخه اینم سواله میپرسی؟یک و دویست واس خودتونم کم میشه بعد چجوری ب اونا بدین؟اخه خود ش ...

قرض میکنه میده

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
شوهرت ب حرفت هست ک بش بگی نده؟؟؟من خودم وضع مالی شوهرم خوبه مادرشوهرم اینا متوسط تا ی حدی میذارم کمک ...

شوهرم خیلی خوبه

و اگه بهش بگم گوش میده

بخدا اگه ما وضعمون خوب بود هیچ مشکلی نداشتم بده بهشون

خب ما وضعمون اصلا مساعد نیس ک

منم تجربه تو داشتم مادرههمش میخواست پول بگیره این و بخر اونو بخر هی دستور میداد.... یه قرونم خرج نمیکرد برا ما....  وضعشونم عالی و توپ....حساب خودشم توپ توپ....

یادمه اون اوایل یه پنجاهی داشتیم فقط رفتیم خونه مادره اومدیم پوله تموم شد.... تازه ِاون موقع اینقدر گرون نبود مثلا مرغ ۱۸ تومن میشد برنج کیلویی ۵ بود....اون ۵۰ تموم شد از بس دستور میداد...

منم الان بعد ۷ سال خیلی فاَصله گرفتم .... 

عزیزم اگر خیلی بیشتر پول و حقوق داشت یا مادرش بی پول و نیازمند بود میگفتم عیب نداره همین که تا همین ...

اره بجان بچه هام وضعش توپه

قرض میکنه میده

یا خدا بشین باهاش محکم و درست حسابی صحبت کن بگو وقتی نیاز ندارن از‌گلوی زن و بچت نزن واس اونا اگ دیدی بازم گوش نمیده انقد خرج بذار رو دستش تا دیگه نتونه ب اونا بده

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
منم تجربه تو داشتم مادرههمش میخواست پول بگیره این و بخر اونو بخر هی دستور میداد.... یه قرونم خرج نمی ...

من حتی پول کادو عروسیم هم خرج خوراکشون کردم بخدا

شوهرم با پدرش تو مغازشون کار میکرد ولی بهش پول نمیداد

از این ور مادره هی میگفت بیار و بیار و بخر و بخر

شوهرم هم پول کادوهامو میبرد میخرید میگف روم نمیشه ب بابام بگم

بهس نگی مدیونی ب خدا مدیون بچه هات

حتما میگم💚

من حتی پول کادو عروسیم هم خرج خوراکشون کردم بخدا شوهرم با پدرش تو مغازشون کار میکرد ولی بهش پول نمی ...

وای چقدر شبیه منی دقیقا.... شوهر منم پیش باباش کار میکرد پول نمیداد بهش تا دو سال مجانی کار کرد   یه ۱۰ تومنم که پس انداز کرده بود ازش گرفتن....

من اصن ب این ک سما ناراضی هستی کار ندارم ک حقم داری

فقط موندم چجوری با ۱۲۰۰ هم خرج شمارو میده هم ب مامانس پول میده از کجا میاره اصن جور درنمیاد

بعدسم الان کمترین حقوق یک و پونصدع کجا کار میکنن مگ