2777
2789

من بعد سالها خونه داري امروز به شوهرم گفتم مغز ران گوساله بگيره همونجا چرخ بزنه . 

اما بعد از خريد پشيمون شدم ميگم نكنه از تخته گوشتش مويي چيزي به گوشت چسبيده همراهش چرخ شده😓😓

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما چرخ کرده ی بسته بندی از فروشگاه می گیریم. راحت تره

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
نگران کرونا نیستی نگران مویی؟

خيرسرم چون نگران كرونا بودم و وسواس گرفتم گفتم اونجا چرخ كنه كه فقط با دستكش بسته بندي كنم 

خودم مجبور نباشم بشورم و ريز كنم و وسايل جرخ گوشت رو ضدعفوني كنم 

اوه تو هم حساسی خواهرم همش میگه نکنه چرخش شسته نباشه  یا مگس بیفته باش یا گوشتا تمیز نیس میخره ...

خیلی ممنون که دغدغه های جدید به استارتر معرفی کردی😁

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
ما چرخ کرده ی بسته بندی از فروشگاه می گیریم. راحت تره

يه بار ماه پيش گرفتم يه بسته مخلوط گوساله و گوسفند از فروشگاه كوروش 

اصلا خوب نبود كه انگار پي گاو و گوسفند رو همراهش چرخ كرده بودن 

افتضاحه نخرید خودم کارمند فروشگاه بودم 

چرا؟😮