2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رازیانه برای کسایی ک کیست سینه دارن خیلی خطرناکه من نمیتونستم بخورم😑

در مسیر آرزوهایمان اگر سمج بودیم، در زندگی دیگران، در قضاوت کردنِ دیگران، و در حسادت کردن به دیگران، اینقدر سمج نمی شدیم …

27بهمن قرص اورژانسی خوردم ازاین دوتایی یکشوی ربع بعد اون یکی اشتباهی 4ساعت بعد خوردم ترسیدم گفتم شاید تاثیر نذار فردا باز قرص خریدم این بار دوتاشوباهم خوردم بعد هفت روز 3اسفند خونریزی کردم این ماهم فروردین 10فروردین پریود شدم آیا امکان داره حامله باشم 

خب جونم براتون بگه: 

اینکه میگم صرفا تجربه شخصی من بدون منابع علمی هستش👌

رازیانه زیاد دم کردم همراه چایی خوردم وای که واقعا کمتر از ۱۰ تا دونه اش برای کنار ی قاشق چای خوری بنظرم کافی بود و طمع خودش رو میداد.

چایی زنجفیلی خوله

خانم ها حلوای میتی رو بزنید اینترنت دربیارید سعی کنید درست کنید 

پیاز کنار غذاتون بخورید

لباس گرم بپوشید تو خونه شکم و پهلوهاتون یخ نباشه. 

التماس دعا دارم 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
27بهمن قرص اورژانسی خوردم ازاین دوتایی یکشوی ربع بعد اون یکی اشتباهی 4ساعت بعد خوردم ترسیدم گفتم شای ...

خیر 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
مطمئنی؟ 

😂😂علم غیب که ندارم فداتشم

فقط با شرایطی ک گفتی حامله نیستی بنظرم