2777
2789
عنوان

ازایران برم یا بمونم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 65 پست
با بچه ارزش این ریسک رو نداره فعلا....به جدایی و موندن نو ایران و کسب درامد و هنری فکر کن بعد اگر تو ...

درآمد دارم یه مقداری. حدود ماهی ۴-۵ تومن میتونم درآمد داشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر نیس با یکی که اون دور هست مشاوره بگیری وسبک وسنگین‌کنی ولی من میگم طلاق نگیر چه اینجااااا چه ا ...

نمیشه. تمام پرده ها بینمون از بین رفته. همه چیزو از هم میدونیم

چرا به این فکر نمیکنید که با طلاق شانس خوشبختی از بچه تون گرفته میشه؟ طلاق اخرین راهه شما اگر میبی ...

شاید همسرشون مشکلی دارن که حتی واسه اینده و ابروی بچه هم مشکل ساز باشه اگر مشکلی که من حدس میزنم باشه.همیشه تشویق به موندن خوب نیست.

عزیز به نظرم پیشنهاد شوهرت پیشنهاد خوبیه بعدم فکر کنم سختیای کمپ متاهلی و متاهل رفتن کمتر از مجردیه ...

این ۱ سال که گفتم حداقل زمانه که باهاش باید بمونم. ممکنه تا ۵ سال طول بکشه تا جواب بگیریم

واسه خودم امیدی ندارم. فقط فکرم اینه که نکنه با موندنم شانس خوشبختی رو از بچم بگیرم

چرا واسه خودت امید نداری آینده پسرت با یه مادر شاد میتونه خیلی بهتر رقم بخوره. شاید پسرت نخواد حتما درآینده چه و چه هایی که من و شما فکرمیکنیم داشته باشه اما دلش خوشحال بودن مادرشو بخواد که با آرامش کنارشه حتی شده با یه زندگی عادی و البته خوب و با انرژی مثل خیلیای دیگه .میتونی زندگیتو بسازی دوباره حالا نه که بگم با همسرت یا بدون اون این چیزیه که یه مشاور کار بلد و وارد میتونه بگه. بنظرم برو از یه مرکز مشاوره خوب چندین جلسه نوبت بگیر

حسم میگه بمونم ولی میترسم بعدا به خاطر بچم پشیمون بشم

پس بمون شک نکن خدا شرایط خوب برات فراهم میکنه از همین الان به خدا توکل کن و کارهای جدا شدنت رو انجام بده وان شالله یک زندگی جدید رو برای خودت شروع کن در ضمن روی خودت کار کن با مطالعه کلاس موفق باشی گلم

شاید همسرشون مشکلی دارن که حتی واسه اینده و ابروی بچه هم مشکل ساز باشه اگر مشکلی که من حدس میزنم باش ...

اره منم میدونم

من حرفم این بود اگر درست نشد و جدا شدن بچه رو با چنین ادمی تنها نزاره و واگذارش نکنه بره

چرا واسه خودت امید نداری آینده پسرت با یه مادر شاد میتونه خیلی بهتر رقم بخوره. شاید پسرت نخواد حتما ...

بیشتر از ۵ ساله که مشاور و روانپزشک میرم. مرتب دارو‌میخورم. افسردگیم مضمن شده و دوز دارو هام هی بالاتر میره.