2777
2789

کسی بوده اصلا علایم بارداری یا سینه درد نداشته باشه اما باردار شده باشه؟

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  

من هيچ علائمي نداشتم و باردار بودم

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من درد سینه نداشتم فقط طرف چپ شکمم بعضی موقع ها خیلی درد میگرفت و ستون فقراتم خیلی درد میکرد😶

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶

من

الانم اصلا علائم ندارم

نه تهوع داشتم نه ويار نه سينه درد

فقط تكرر ادرار از اول بارداري باهام بودج

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

من هيچ علائمي نداشتم و باردار بودم

عزیرم من چهار ماهه اقدام هر ماه کلیییی علایم و سینه درد شدید داشتم و پری شدم اما این ماه اصلا درد سینه و هیچییییی ندارم فقط یکم خستگی و اینا ک موقع پریود میگیره همیشه باید امیدوار باشم؟یا باز پری میشم بی بی هم منفی بود

من الانم اصلا علائم ندارم نه تهوع داشتم نه ويار نه سينه درد فقط تكرر ادرار از اول بارداري باهام ب ...

اخه نه درد داره نه سفت شده شبیه پنبه شده نمیدونم چرا حس میکنم چپی از راستی یکم بزرگتر شده قبلا انداره بود البته نه خیلی ها یکم ولی اصلا ملتهب و اینا نیست نه خودش ن نوکش

اخه نه درد داره نه سفت شده شبیه پنبه شده نمیدونم چرا حس میکنم چپی از راستی یکم بزرگتر شده قبلا اندار ...

مال منم اونطوره اللن راست بزرگتره از چپ

اصلا سفت نشده و درد نداته هفته ٢٣ هستم

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

منم سینه دردتاالان که هفته۱۱ام ندارم منم اوایل فک میکردم چون ندارم باردارنیستم اما دیدم نه انگار بی ...

یعنی دست میزنی اصلا درد نمیگیره؟؟؟اصلا هیچ؟میدونین چرا شک کردم؟چون مامانم دو ماه داداشم رو باردار بود هیچ نفهمید اصلاااااا علایم نداشت ممکنه من به مامانم رفته باشم سر بچه اول؟ولی سر من پدرش در اومد میگه

مال منم اونطوره اللن راست بزرگتره از چپ اصلا سفت نشده و درد نداته هفته ٢٣ هستم

وای خدااا چقدامیدوارم کردی فکر میکردم چون هیچ علایمی نه تهوع نه سرگیجه نه ترشح دارم نباید دلمو خوش کنم  

یعنی دست میزنی اصلا درد نمیگیره؟؟؟اصلا هیچ؟میدونین چرا شک کردم؟چون مامانم دو ماه داداشم رو باردار بو ...

ن هیچ دردی نداشتم حتی بافشار من یبارسقط داشتم رواون سینه هام خیلی حساس ودرداوربودن سراین نه نداشتم منم تاصدای قلب جوجمونشنیدم باورنمیکردم باردارم

امیدوارم خدا به زودی یه نی نی سالم بزاره بغل همه منتظرا
ن هیچ دردی نداشتم حتی بافشار من یبارسقط داشتم رواون سینه هام خیلی حساس ودرداوربودن سراین نه نداشتم م ...

ای جانم خدا برات نگهش داره ایشالا برای منم دعا کنین با بترداریم دل خیلی ها رو شاد میکنم