2777
2789
عنوان

جذابیت سینه بعداز شیردهی

795 بازدید | 29 پست

بچه ها . خیلیا میگن دوران شیردهی سینه جذابیتی برای مردا نداره راست میگن؟؟؟  یا میگن بعدشیردهی سینه ها شل و وارفته میشه . من نمیخواممم  یعنی برای همه اینطور میشه ؟؟؟

غم شکمم رو هم دارم میترسم اونم داغون شه  

میشه کاری برای پیشگیری کرد؟؟

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 

نی نی داری ؟؟؟

کل فوت و فن خوشکل شدنشو بت یاد میدم😂😂😂

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من ک کلا ترک برداشت هم سینه هم شکم

جدی؟؟؟سینه چجوری ترک برداشته 

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...

شکمو که باید گن ببندی و بری باشگاه ابش کنی چربشم کنی ترک نخوره

سینه هم با ورزش و لیفت

من خودم قصد دارم نهایتا تا ۶ ماهگی به بچم شیر بدم که سینم خراب نشه بعدش شیر خشک

💏"You & me 💕make a wonderful "We
توراهی دارم . هنوز نفهمیدم چطوری تیکر بارداری بزنم    

عزیزززم انشالله به سلامتی بغلش کنی 

اگه خواستی بیا نکات قبلشو بت یاد بدم 

دیگه بچه دار شدی  اینام جزش دیگه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...