2777
2789
عنوان

جذابیت سینه بعداز شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب منم یاد بده😎🌷🙏

😂خانما تو صف لدفاااا

بیا پیوی 

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
جلسه چند میگیری😂😂😂

قابل شمارو نداره 

۱۰۰ کم کمش😂😂😂😂

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
عزیزززم انشالله به سلامتی بغلش کنی  اگه خواستی بیا نکات قبلشو بت یاد بدم

بهم پیام تو خصوصی میدی ؟؟من بلد نیستم ‌   

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 
بهم پیام تو خصوصی میدی ؟؟من بلد نیستم ‌    

حتما ♥️بیا 

حتما ♥️بیا 

میزنم درخواست دوستی میگه قبلا تودرخواست ددستی دادی . بعد بت پیام خصوصی میدم نمیشه . چجوریه ؟من نفهمیدم

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 
شکمو که باید گن ببندی و بری باشگاه ابش کنی چربشم کنی ترک نخوره سینه هم با ورزش و لیفت من خودم قصد ...

ربطی به مدت زمان شیردهی نداره که... همینکه تو حاملگی بزرک میشه و بعدش کوچیکتر ...یه کم شل میشه...

میزنم درخواست دوستی میگه قبلا تودرخواست ددستی دادی . بعد بت پیام خصوصی میدم نمیشه . چجوریه ؟من نفهمی ...

من درخاست دادم تو هنوز قبول نکردی 

من کلا قصد دارم بهش شیر خشک بدم که خراب نشن خخخ

ربطی به شیر دهی نداره، اگه وزنت تو بارداری زیاد بره بالا، سایزش خیییلی بزرگتر بشه...بعدش که کوچیک میشه شل میشه، حتی اگه کلا به بچه شیر ندی...

ورزش و باشگاه خیلی خوبه...

ربطی به شیر دهی نداره، اگه وزنت تو بارداری زیاد بره بالا، سایزش خیییلی بزرگتر بشه...بعدش که کوچیک می ...

بچه میمکه سرشو هم گنده میکنه که خخخخ

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل