2777
2789
عنوان

کمک نصب برنامه شاد بگین چجوریه

1774 بازدید | 44 پست

تمام مراحلو تا قسمت احراز هویت رفتم فقط نمیتونم احراز هویت کنم مینویسه کاربر403مقدور نیست

چیکار کنم معلمم میگه من کاری ندارم همه وارد شدند شما هم باید وارد این برنامه بشین کمکم کنین توروخدا

خدایا شکرت  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی نیست

منم مث شما همون قسمت  دیگه خطا میده دوروز کلافم کرده

دوستم میگی اینقد باید تکرار کنی تا موفق بشی 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
منم مث شما همون قسمت  دیگه خطا میده دوروز کلافم کرده دوستم میگی اینقد باید تکرار کنی تا موفق ب ...

اعصابم خورد شد به معلم دخترم میگم میگه من توضیح دادم دیگه مشکل باخودته به من ربطی نداره

خدایا شکرت  
واقعا خیلی مسخره ست دقیقا مثله تلگرام و ایناست خب چرا تو همون تل درس ندادن یعنی چی اینو نصب کنیم&nbs ...

آره واقعا گروه واتساپی داشتیم از شنبه میخواد گروهو خراب کنه 

منم این برنامه برام نصب نمیشه  اعصابم خورد شد بخدا

خدایا شکرت  
اعصابم خورد شد به معلم دخترم میگم میگه من توضیح دادم دیگه مشکل باخودته به من ربطی نداره

خیلیا مث ما ررگیرن ...شایدم به خاطر ترافیک بار باشه   منم یکسره توشم دیگه حالم بد شد بس۴۰۳دیدم

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
آره واقعا گروه واتساپی داشتیم از شنبه میخواد گروهو خراب کنه  منم این برنامه برام نصب نمیشه &nb ...

خوب مگه همه وارد شدن تنها شما نیستین که برنامه واسشون نصب نمیشه 

کلاس دخترم ۳۳ نفرن فقط ۱۲ نفر تونستیم نصب کنیم بقیه هنوز وارد نشدن مشکل از اپلیکیشنه چه معلم بی درکی 

معلم دخترم هنوز تو تل درس میده میگه هر وقت همه نصب کردن اموزش رو اونجا شروع میکنم