2777
2789
عنوان

خانماي خياط و هوشمند

85 بازدید | 8 پست

سلام گلاي تو خونه..من ميخوام الگو كشي به روش متري اموزش بدم و ويديو بگيرم براي فروش يه پيج تو اينستا هم دارم ولي نميدونم چطوري اين ويديو ها رو بعد به كسي كه خواست بفروشم يعني براش بفرستم لطفا يكم راهنمايي كنيد 

یکی اینجوری دیده بودم تو یه کانال خصوصی حالا تل یا اینا فیلمارو اپلود کرده بود آدرس میداد 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
یکی اینجوری دیده بودم تو یه کانال خصوصی حالا تل یا اینا فیلمارو اپلود کرده بود آدرس میداد 

اخه من ميخوام جدا جدا بفروشم شايد يكي مثلا ميگم فقط الگو دامن به اين روش بخواد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم رو تو سایت پیکوفایل آپلود کن لینک دانلود رو بهش بده 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

کاش منم مشکل الگو کشیم حل میشد ،برا خودم میدوزم احساس میکنم خوب نمیشه ولی برا بقیه عالی میشه ،نمیدونم چرا؟؟؟میتونی هرکدوم جدا جدا فیلم بگیری بذاری تو تلگرام،یا ایکنه عکس بگیری ،ولی خدایی روش دوخت هم بذار خیلی بدرد میخوره

وخداوند عشق را آفرید...
کاش منم مشکل الگو کشیم حل میشد ،برا خودم میدوزم احساس میکنم خوب نمیشه ولی برا بقیه عالی میشه ،نمیدون ...

مرسي عزيزم .اره روش دوخت هم وقت كنم حتما ويديو ميذارم ولي يكم زمان بره اگه ديدم درخواست ميشه حتما

مرسي عزيزم .اره روش دوخت هم وقت كنم حتما ويديو ميذارم ولي يكم زمان بره اگه ديدم درخواست ميشه حتما

موفق باشی ،حالا راه انداختی آدرس پیجتم بزار برامون

وخداوند عشق را آفرید...
موفق باشی ،حالا راه انداختی آدرس پیجتم بزار برامون

اين پيجمه (مزون ژيكان ) mason_zhikan مدلاي دوختم ميزارم الان و استوري هم ايده لباس و مانتو ميذارم هميشه اگه دوست داشتيد بيايد