2777
2789
عنوان

نوزاد 18 روزه ام کولیک داره

274 بازدید | 13 پست

خیلی به خودش میپیچه و درد داره اگه تجربه ای دارید راهنماییم کنید

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منکه اخر شبا گرمیچر بهش میدم یه کم میخوابه .بهتره

اخه گرکیچر میگن بعد چهلم باید داد الان زوده من کولیکز میدم ولی تاثیری نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
فقط صبر داشته باش و حرکات گهواره واسش خوبه.صدای سشوار و جاروبرقی رو دوس دارن

تا چند وقت طول کشید؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم کولیک و هکثر بچه ها دارن بهش قطره پدی لاکت بده هم معدشو قوی میکنه هم اروم ی قطره مسکنم هست اسمش کولیف من پسرم و بردم دکتر گفت باید بهشون اینارو داد

اگر از بلندای آسمان بترسی،هرگز مالک ماه نمیشوی🌛

جانم عزیزم

ببین حتما باد گلو شو بگیر ممکنه حتی نیم ساعتم طول بکشه ولی چاره ای نیست 

معدش کوچولوعه شیر میخوره زود پر میشه تایم بعدی ک میخوای بدی شاید هنوز هضم نشده شیر ک میدی میخواد باد گلو بزنه ولی چون فضا نداره هی بالا میاره 

بعد بچه هی دوست داره شیر بخوره حتی اگه گرسنش نباشه وقتی دل دردم داره عقلش نمیرسه برای ارامشش دوست داره شیر بخوره

حالا غیراز زمان بندی مثلا نیم ساعت یکبار 

کمرش کامل از پایین ب بالا ماساژ بده روی دنده هاشو تا گردنش اروم بیار تا بالا 

بعد دورانی ماساژ بده 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
جانم عزیزم ببین حتما باد گلو شو بگیر ممکنه حتی نیم ساعتم طول بکشه ولی چاره ای نیست  معدش ک ...

انقد گریه می کنه که مجبور میشم دوباره بهش شیر بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگن کولیک تا ۴ماهگی خوب میشه.بچه من رفلاکس داشت تا دوسالگی جیغ میکشید الانم که ۵سالشه بازم رانیتیدی ...

برای من رفلاکس نداره فقط کولیک داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس خیلی ماساژش بده و باد گلوشو بگیر

دلدردش همونه 

ببخشید بی ادبیه هم باد معده داره هم باد گلو 

نوزاد باد گلوش خیلی سخته گرفتنش ولی باید سعی کنی 

یکی دوماه دیگه خودش معدش قوی میشه انجام میده راحت 

الان مهمه ک بگیری براش عزیزم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

عزیزم پسرم منم کولیک داشت آخرای ۳ ماهگیش خوب شد یهو...باید تحمل کنی دورش تموم شه ولی با تجربه ای که دارم میگم اگه میتونی تو خونه واسش ننو ببند یعنی عالیه تو آروم کردنشون...ننو که خیلی به داد من رسید...

اره بچه منم همین بود 

منم همین اشتباهو کردم رفلاکسی شد 

من تو نی نی لای لای میذاشتمش اروم میشد