2777
2789
عنوان

روغن کرچک و زایمان

131 بازدید | 22 پست

بچه ها ۳۹ هفته و ۳ روزمه هیچ دردی ندارم دوس دارم با درد خودم برم بیمارستان همه کارم کردم تاثیر نداشته

روزی بیشتر از ۲ ساعت ورزش میکنم و قرمیدم دوش اب گرم۲ بار در روز .نزدیکی و گل گاو زبون روغن گل مغربی اما خبری نیس دیشب یه قاشق روغن کرچک خوردم چن تا درد خفیف داشتم اما زود تموم شد 

ب نظرتون بخورم؟چن قاشق بخورم؟

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن عزیزم این کارارو یهویی یه اتفاقی میفته. بزار میاد دیگه 

اخه خسته شدم دکترم گفته بخورم کپسولشو ایراد نداره ولی من شنیدم روغنش تاثیرش بیشتره

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

من خوردم فایده نداشت

هر وقت دردت گرفت بخور تا واسه اون آخرها روده ت خالی باشه

یکی از دوستام جدیدا با آمپول فشار زایمان کرد خیلی راحت تر و بهتر از من زایمان کرد

اصلا از زایمان القایی نترس

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
گل گاوزبون ک واسه زود زاییدن نیس😶برعکسه اتفاقا

تو کلاسای بارداری میگفتن خوبه

من خوردم فایده نداشت هر وقت دردت گرفت بخور تا واسه اون آخرها روده ت خالی باشه یکی از دوستام جدیدا ...

شاید از بی حسی استفاده کرده

منم مث شما بودم همه کاری کردم ولی خبری نشد تا اینکه ۲ قاشق سرپر روغن کرچک خوردم ساعت ۵ عصر بود ساعت ...

من یه خورده درد داشتم 

ولی دهانه ی رحمم یک و نیم سانت باز بود نمیشد ۲ سانت

آخرش کیسه ی آبم پاره شد

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
منم مث شما بودم همه کاری کردم ولی خبری نشد تا اینکه ۲ قاشق سرپر روغن کرچک خوردم ساعت ۵ عصر بود ساعت ...

منم میخوام مث شما راحت شم فک کنم ۳ قاشق بخورم خوب باشه

من یه خورده درد داشتم  ولی دهانه ی رحمم یک و نیم سانت باز بود نمیشد ۲ سانت آخرش کیسه ی آبم پا ...

منم راضیم کیسه ابم پاره شه

من از زایمان خیلی میترسم 😭😭 بخاطر این کرونا کلاس هم نتونستم برم . به زایمان که فکر میکنم تپش قلب م ...

منم مثل شمام ولی این فک کن یه روزه دیگه 

من ۴۱ هفته ام کامل شد و خود به خود دردم گرفت  به نظرم عجله نکنید

اخه من شنبه وقت زایمانمه دیگه