2777
2789

از قدیم گفتند: روز خوب با صبحانه خوب شروع می شود! تقریبا یکی از دغدغه‌های همیشگی افراد هم این بوده که صبحانه خوب واقعا چیست؟ درست است که هیچی جای نان، پنیر و چای یا نیمرو، املت و حتی کله پاچه رو نمی گیرد! ولی چون امروز قرار است یک برنامه جدید داشته باشید، بهتر است با یک صبحانه ای که نه گران است و نه لاکچری شروع کنید. پنکیک خیلی سریع آماده می شود. دلیل اینکه پنکیک رو توصیه می کنیم ایه که کمتر پیش آمده در خانه برای خودتان از این جور صبحانه ها مثل کرپ، وافل و.. درست کنید. ولی امروز یه روز متفاوت است.

با ما همراه باشید تا 2 دستور پخت فوق‌العاده آسون و سریع برای درست کردن پنکیک رو به شما آموزش بدیم! پنکیک به صورت ساده، با مربا و همراه با موز و نوتلا بیشترین طرفدار رو داره و معمولا با کرپ اشتباه گرفته میشه! جهت اطلاع از طرز تهیه پنکیک نازک صبحانه  ابتدا مواد خشک رو باهم مخلوط می کنیم و سپس بقیه مواد رو به اون اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست بشه. ماهیتابه رو روی شعله ملایم می گذاریم مقدار کم روغن می ریزیم مواد رو به شکل دلخواه در ماهیتابه بریزید من با قالب قلب ریختم و کمی صبر کنید تا روی پنکیک حباب دیده شود و پف کند حدود 2 دقیقه اونوقت می تونید پنکیک رو زیر و رو کنید و کمی صبر کنید تا طرف دیگر پخته شودحدود یک دقیقه. پس از پخته شدن به تعداد دلخواه پنکیک ها رو روی هم قرار بدید و به صورت دلخواه تزیین کنید. لابلای پنکیک هم با توجه به سلیقتون هر نوع میوه- گردو – شکلات آب شده یا حتی خامه می تونید بذارید. قطعا توی کابینت هایتان، ارد، شکر، تخم مرغ و یه کم وانیل و بکینگ پودر پیدا میشه. خوب پس 50 درصد قضیه حل شده است. دلیلی که این سایت را معرفی کردیم این است که دیگر براتون جای هیچ بهانه‌ای نمی گذارد. یعنی حتی اگر اولین باری باشد که بخواهید پای گاز بروید، می توانید با این آموزش خیلی راحت یک پنکیک خوشمزه درست کنید.

حتی آقایونی که بلد نیستن چطوری نیمرو رو توی ماهیتابه درست کنن، با این دستور پخت به‌راحتی می‌تونن یه پنکیک خوشمزه و لطیف رو آماده کنن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.