2777
2789

میشه ولی کتابهای هنرستان رشته حسابداری از پایه صفر توضیح داده اونا رو بخون که بفهمی اصلا قضیه چیه 

ولی اگه ارشدت رو حسابداری گرفتی فقط جاهای دولتی میتونی استخدام شی چون شرکتهای خصوصی اغلب تاکید دارن که لیسانس و ارشد یه رشته باشن

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

میشه ولی کتابهای هنرستان رشته حسابداری از پایه صفر توضیح داده اونا رو بخون که بفهمی اصلا قضیه چیه ول ...

یعنی علاوه بر منابع ارشد حسابداری باید کتاب هنرستانم بخونم؟

میشه بگی چه کتاباییش رو بخونم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی علاوه بر منابع ارشد حسابداری باید کتاب هنرستانم بخونم؟میشه بگی چه کتاباییش رو بخونم؟

منابع ارشد سخته حتما باید پایه حسابداری داشته باشی 

نمیگم نشد هست ولی هوش زیادی میخواد 

اگه بتونی از لیسانس شروع کنی برات بهتره موفق میشی اما اینجوری احتمالش خیلی ضعیفه .حسابداری خیلی مسئله داره برای کنکور .باید حتما پایه ات حسابداری باشه و من پیشنهادم اینه اول کتابهای حسابداری هنرستان رو نگاهی کن ببین میتونی.

یکی از دوستام رشته اش برق بود ارشد حسابداری خوند استخدام دولت شد ولی خب اون فک کن ریاضیش قوی بود و هوشش هم خوب بود

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

منابع ارشد سخته حتما باید پایه حسابداری داشته باشی نمیگم نشد هست ولی هوش زیادی میخواد اگه بتونی از ل ...

خودم لیسانس علوم تربیتی دارم ولی اموزش پرورش با امتیازهای مزخرفی که به بعضی شرکت کننده ها میده شورشو دراورده ، امسال با بهترین درصدا قبول نشدم چون سابقه تدریس نداشتم اخه من هنوز ۶ ماهه درسم تموم شده سابقه از کجا بیارم ؟! 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

دیگه گفتم ارشد رو غیر مرتبط بخونم تا شانسی داشته باشم برای ورود به بازار کار

خودت میدونی ولی بنظرم اشتباهه.تو میتونی فعلا شروع کنی معلم مدارس غیرانتفاعی بشی و بعد استخدام آموزش و پرورش.

این شاخه اون شاخه پریدن اشتباهه

یا اینکه کلا برگردی از اول لیسانس بخونی باز بهتره بنظرم

باشه ممنون از راهنماییتون 🙏

ارشد روانشناسی هم خوبه برات.بعدش دکترا بگیری عالی میشه برات.موفق باشی