2777
2789
عنوان

زدم توی گوش مامانم

341 بازدید | 32 پست

بچها صبرم سر اومده بخدا من نمیفهمم این مادر چی میخواد دیوونه ام کرده من توی بچگی یک کاری کردم به پسر فامیل پیام دادم دوست هم نبودیم فقط چندبار در حد چت باهم صحبت کردیم صحبت های عادی بعد خالم رفت پشت سر من حرف در اورد مامانم جوری با من رفتار کرد که همش کابوس میبینم خیانت میکرد من سکوت میکردم  اینقدر من رو قبول دارن توی فامیل مدرسه همه جا که حتی وقتی خالم پشت سرم حرف در اورد باور نکردن من جز معدل برتر های استان هستم تجربی میخونم کسی ندیده فحش از دهنم بیاد بیرون و خیلی صبورم یک جایی صبرم تموم میشه از بچگی 8 9 سالم بود به من شک داشت تو فلانی تو چنانی چندین مرتبه باعث شده پدرم به ناحق منو بزنه هیچ ازادی ندارم حتی اینستا ندارم همش توی خونه با کتاب هام سر کله میزنم حتی با اینکه درس دارم ظرف میشورم غذا میپزم همه چی بعد کلی به من غر میزنه یک ساعت نمیشه روی اعصابم نره توی تلگرام خدا میدونه یک سری گروه های بد اورده بود من اصلا روحمم خبر نداشت اومده میگه اینا چیه کلی حرف میزنه من کلا میرم تلگرام فیلم درسی دانلود میکنم به قرانهمین 

الانم کلی ناله نفرین به من میکنه منم امروز طاقت نیوردم کلی حرف بهم زد گفت تو خدا زده هستی منم نمیخواستم عصبانی شدم زدم بخدا دیگه طاقت ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیاد مشاوره؟ که یه کم بتونید آروم باهمدیگه حرف بزنیدبگو من ازت مادری میخاستم چرا اینطوری میکنی هم خ ...

من قبلا پیشنهاد دادم خودم برم مشاوره اخه یک مدت کابوس میدیدم 

نذاشت برم چون میترسه برم مشاور ماجرای خیانتش رو بگم

چشه...کاش دختر منم مثل تو بشه از لحاظ چیزایی که گفتی .

ولی زدن کار دستی نیست .ازش فاصله بگیر .هرچی گفت اصلا نشنیده بگیر و بزن بیرون یا برو تو اتاق هدفون بزار و ترانه با صدای بلند گوش کن تا شرش بهت نرسه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

من قبلا پیشنهاد دادم خودم برم مشاوره اخه یک مدت کابوس میدیدم نذاشت برم چون میترسه برم مشاور ماجرای خ ...

۲راه داره یا یجوری تلاشتو کنی و برید مشاوره ک باهم خوب بشید

یا قبول کنی مادرت این شکلیه و بیخیالش شی کاری ب کارش نداشته باشی

چشه...کاش دختر منم مثل تو بشه از لحاظ چیزایی که گفتی .ولی زدن کار دستی نیست .ازش فاصله بگیر .هرچی گف ...

چندین سال دارم همین کار میکنم امروز یک دفعه نتونستم چون هر ئفعه دارم میریزم توی خودم داغون میشم

حق داری بعضی مادرا واقعا غیرقابل تحملن،نمیگم زدن کار درستیه ولی واقعا ادمم تا یه جایی تحمل داره،میدونم چقدر فشار روت بوده که این کارو کردی، ادمایی مثل مادرتم  متاسفانه درست نمیشن و مشاوره ام نمیان که این مشکلات رفع بشه فقط بنظرم زیاد باهاش بحث نکن و بی محلی کن و سرد باش تا یه ازدواج درست کنی به وقتش و بری

چندین سال دارم همین کار میکنم امروز یک دفعه نتونستم چون هر ئفعه دارم میریزم توی خودم داغون میشم

عزیزم امیدوارم رشته خوبی بیاری و بری از پیشش تا قدرتو بدونه .اگه خونه نمیزاره برو کتابخونه بخون و رشته پزشکی بیار حالا که قوی هستی

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

احترامشو نگهدار

هیچ کی از دل هیچکی خبر نداره فقط خدا میدونه و بس

اون کار اشتباه کرد

تو چرا باید بکنی؟

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉