2777
2789
عنوان

از دست این شوهر با کادوهاش🤕🤘🏻+عکس

13533 بازدید | 80 پست

اگ تاپیک قبلیمو بخونید متوجه میشید ک شوهر سگ شده بود و پاچه میگرفت همش، دو س روز بود کلا باهام دعوا داشت و امروز کلا قهربودیم ، چون سوپرمارکتش نزدیک خونست ظهرا واسه ناهار میاد و معمولا س ۵ میره

امروز از ساعت ۵ ک رفته بود ازش خبرنداشتم ، الان ب بهانه سرویس بهداشتی اومده خونه و اینو واسم خریده🤕😐🤘🏻

کلا عاشق جورابه ، هرچی گل منگولی تر بیشتر خوشش میاد تا الان صدبار واسم جورابای رنگی رنگی و تابتا خریده😐😐خودشم ی کشو جوراب سفید داره☹😐

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔

گوگوولی😂

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت معذرت خواهی نمیکنه ولی واسم اینجوری وسایلای کوچولو میگیره

الانم ک اینو بهم داد دستور داد واسه شامم جوجه بپزم تو مایکرویو و تا وقتی میاد ب خودمو خونه برسم و قلیونشو اماده کنم🤕😐😐

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔

اقا این شاید ی جوراب ساده باشه😀ولی در پی این جوراب😁متنی نفهمه:

میگه ک من متاستفم.خیلی بیجا عصبی شدم.هنوزم دوستت دارم

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
برای زنی که به شوهرش میگه سگ،اینم از سرش زیاده😟

تاپیک قبلیجو بخون متوجه میشی ک سگم از این جماعت بیشتر شرف داره