2777
2789
عنوان

مشکل من وهمسرم

640 بازدید | 21 پست

دوستان  من حدود چهارسال با همسرم زندگی میکنم وتقریبا یه بچه دوساله دارم، تو زندگیم فراز ونشیبای زیادی داشتیم ولی مشکل اساسی که همیشه مسئله بود خشم زیاد همسرمه، همه ما عصبی میشیم ولی عصبانیت ، شوهرمخیلی زیاد وهمیشه خیلی دا د میزنه و همیشه یه مدت قهر و بخث وصحبت ولی  بالاخره کنار میامدم الان حدود دوهفته اس باهاش سرسنگینم دوباره بخاطر همین داد زدنا ،هیچ حا هم مراعات نمیکنه، ابروم رو همه جا میبره،برام خیلی سخته گاهی به جدایی فکرمیکنم ، منتهی زندگیم رو نمیخوام به این اسوی خراب کنم اما بعد دوهفته اومدیم حرف بزنیم ولی دعوا بدی شد اخه این دفعه  من کوتاه نیومدم قبلنا  بده یه مدت کوتاه میامدم اما

خدایا چهره دیگه ادما رو زودتر بهمون نشون بده ...اون روی سکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دفعه کنار نیومدم و مصمم خواستم خودش رو اصلاح گرفت ولی اون گار کگرفت وشروع کر د زور گفتن و توهین که من همینی که هستم و تو هم اگه نمیخوایی جدا شو برو،اوایل تو بعضی بحثا این خرف رو زده بود که قبلا میذاشتم ومیرفتم وحتی یه مدت طولانی رفتم وبعدش باکلی منت کشی از من برگشتم

شاید بتونی قلقش رو بدست بیاری همسر من عصبانی که میشه جوابشو بدی بدتر داد میزنه یعنی اصلا کاری نداره حرفت حقه یا نه منم الان دیگه هیچی نمیگم عصبانیتش که میخوابه توجیهش میکنم یه وقتایی هم خودش میبینه بد رفتار کرده عذر خواهی میکنه.

الان خدود دوهفته بود که صحبت نکردم و فقط باسکوتم دلخوریم رو نشون دادم حالا دیروز اومده مثلا برای صحبت اما چه صحبتی، همه اش توهین ، وبدتر از همه زود زنگ زد به خواهرش که این فلانه ومیخوام طلاقش بدم خیلی از این اخلاقشبدم میاد 

کوتاه نیا یه روز سفت و سخت بگیر و اصلا کوتاه نیا این اقا عادت کرده و بخاطر اعصبانیتشم نمیتونی باهاش حرف بزنی هر دفعه هم ک حرف بزنی دوباره دعوا میشه و دوباره بحثا رو هم انباشه میشه حتی شده حرف الکی بزن و عمل نکن ولی اداشو در بیار کاری کن خودش بفهمه ک با مشکل کارش حل میشه شده باشه توهم تو دعوا مث خودش داد بزن ک اون بدونه داد زدن و حرف زدن اینجوری چیز قشنگی نیست کارهاشو ورفتارشو با رفتار خودش تنبیه کن 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
الان خدود دوهفته بود که صحبت نکردم و فقط باسکوتم دلخوریم رو نشون دادم حالا دیروز اومده مثلا برای صحب ...

خب توهم باید گوشیتو میگرفتی دستت الکی با دا و توهین الکی میگفتی مامان من طاقت اینو ندارم و میخوام جدا شم عین خودش رفتار کن 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

خواهرشم سریع زنگ زده به بردارشوهر دیگم ،اونا ادمای خوبین ولی اصلا دلم نمیخواد بیان و از مشکلاتی که داریم خبرداربشن، 

خواهرشم سریع زنگ زده به بردارشوهر دیگم ،اونا ادمای خوبین ولی اصلا دلم نمیخواد بیان و از مشکلاتی که د ...

به نظرم حالاکه داره جای عذرخواهی آبرو ریزی میکنه وقصدش ترسوندنه توعه فقط جمع کن برو وراحت کوتاه نیاسعی کن تعهد محضری یاحق طلاق بگیری بعد ببخشی خیلی شوهرت گستاخ وپرو شده