2777
2789

گفته بودم چیزی بخره بیاره خرید آورد تو خونه درحیاط و نبست پسرم19 ماهشه رفت تو کوچه شوهرم داشت میرفت سرکار دید تو کوچه هست یواشکی زد تو پشت کمر پسرم گفت صد دفعه گفتم نرو تو کوچه اینم بگم من داشتم بخاری روشن میکردم حواسم نبود پسرم و فرستاد خونه رفت منم بهش پیام دادم

خدایا بابت همه چیز شکرت😙

بچه ک حالیش نیس

شماها باید مواظب باشین

ولی شوهرت بی اعصابه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ضربه به شوخی بوده و بچه گریه نکرده عیبی توش نمیبینم 

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
اگه ضربه به شوخی بوده و بچه گریه نکرده عیبی توش نمیبینم 

شوخی نبود داد زد ولی آروم زدش اصلا دست روش بلند نمی کنه گریه کرد ولی نه به خاطر ضربه بخاطر اینکه از کوچه آوردش تو

خدایا بابت همه چیز شکرت😙
بچه ک حالیش نیس شماها باید مواظب باشین ولی شوهرت بی اعصابه

ما حواسمون نبود من تو اتاق خواب بودم شوهرم تو آشپز خونه خریدارو میزاشت

خدایا بابت همه چیز شکرت😙

کامل بگو تا بگم نظرمو  

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )