2777
2789

گاز، فر، توستر 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکبر جوجه گاز فقط

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
می خوام سیخ بکشما!! شعله ش خیلی باید کم باشه؟

اره دیگه جوجه با سیخه خب

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بزار توی سیخ  چوبی بدون سیخ هم میشه یه کم روغن بریز توی ماهی تائه آگه نچسب باشه بهتره  زیرو کم کن بزار آماده میشه یه طرفش که سرخ شد طرف بعدی رو سرخ کن. البته زیاد روغن نمیخواد 

مستقیم روی شعله گاز کباب نکن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
بزار توی سیخ  چوبی بدون سیخ هم میشه یه کم روغن بریز توی ماهی تائه آگه نچسب باشه بهتره  زیر ...

خب سیخ ندارممم 

مگه چی میشه رو گاز؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

پیاز حلقه حلقه ببر. جوجه ها رو بزار تو رو پیازا تو تابه در دار . زیرش رو کم کن بپزه. اخز سر اگه خواستی مزه کبابیش کامل بشه باسیخ یکم رو شعله بگیرش تمام

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
پیاز حلقه حلقه ببر. جوجه ها رو بزار تو رو پیازا تو تابه در دار . زیرش رو کم کن بپزه. اخز سر اگه خواس ...

موادش امادست مزه دار شدع

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...