2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکار میکردین؟

380 بازدید | 27 پست

سلام 

من با همسرم مشکلاتی دارم خواستم جدا بشم مشاوره گفت مشکلاتت قابل حله بمون زندگی ت رو درست کن 

مشکلات من با همسرم:

1.اعتیاد به تریاک داره

2.رفیق بازه دائم پیش دوستاشه میشد در حدی که هفته ای سه شب خونه نمی اومد که الان کمتر شده ولی بازم 7 یا 8 ساعت در روز (یه روز در میون) پیش رفیقه

3.کار نمیکنه یعنی بعد از 6 سال 20 تا شغل بیشتر عوض کرده و گاهی بیکاره و اصلا یه جا نمیمونه

4.اخلاق نداره بد دهنه 

5.محبت نمیکنه هدیه نمیخره تو کارهای خونه کمک نمیده 

مشکلم اینه جدیدا رفته یه جای خیلی خیلی خوبی سرکار میخواد بازم ول کنه 

من چه برخوردی کنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم من شرایط شما رو نمیدونم 

ولی اگه پارتنر من اعتیاد داشته باشه حتی اگه ترکم کنه نمیتونم باهاش بمونم چون همه مردونگی و ابهتشو از دست میده تو دیده من 

شما باید ببینی بد جدایی وضعت چه از لحاظ مالی چه معنوی بهتر میشه یا نه

گلم حتما مشاور یه چیزی در شما وهمسرت دیده که امید درست وحل شدن مشکلات را داده اگه به مشاورت اعتماد داری ادامه بده

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!
خوبی هاشون رو هم  کاش لیست می کردید

خوبی:

فقط این که خسیس نیست بخدا چیز دیگه یادم نیومد

در ضمن 

نیاز جنسی منم برآورده نمیکنه

بد دل هم هست

تو خونه خودمون به خانواده ام توهین میکنه ولی جلوشون نه

گلم حتما مشاور یه چیزی در شما وهمسرت دیده که امید درست وحل شدن مشکلات را داده اگه به مشاورت اعتماد د ...

در رابطه با ایکه میخواد کارش رو ول کنه نظری نداری من چه برخوردی کنم؟ 

خوبی: فقط این که خسیس نیست بخدا چیز دیگه یادم نیومد در ضمن  نیاز جنسی منم برآورده نمیکنه بد ...

میدونی

شاید ب خاطر دختر کوچولوتون  ایشون انگیزه پیدا کنن و بچسبن ب زندگی و کار 

شاید با تشویق  یا نصیحت فرد عاقل  تاثیر گذار  همسرتون  ب خودشون بیان

دعا میکنم  خدا آرامش رو ب زندگی تون  هدیه کنه

و کمک تون کنه  بهترین ها براتون رقم بخوره

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
به نظرت الان چه برخوردی کنم کارشو ول نکنه

از تامین آینده دخترتون بگید 

از  اینکه  شغل خوب و فعالیت مفید  چقدر بهشون  اعتماد بنفس میده و  چقدر باعث افتخار شما میتونه باشه

با تشویق کردن شون  شاید  انگیزه پیدا کنن  

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....