2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 27 پست
خوبی: فقط این که خسیس نیست بخدا چیز دیگه یادم نیومد در ضمن  نیاز جنسی منم برآورده نمیکنه بد ...

هنه مشکلاتت به خاطر اعتیاد شوهرته.. اعتیلدش هم به خاطر دوستاشه.. وقتی با اونا بچرخه ترک نمیکنه.. وقتی اعتیاد داره نمیتونه خوب کار کنه.. وقتی خمار میشه نمیتونه وایسه و سخت کار و تلاش کنه..هی بیرونش میکنن به تو رو نمیکنه و میگه دیگه نمیرم نمیگه که موقع بدن درد نمیتونم کار کنم و بیرونم کردن..بیشتر مردا کم میارن یا میزنن یا فحش میدن.. حتی ما زنها هم مدام غیبت خانواده شوهرمون رو میکنیم.. کمتر مردی پیدا میشه تو خونه به زنش کمک کنه..مسائل جنسیش هم تحت تاثیر مواده.. که البته ترک کنه تمایلش کمتر هم میشه.. که بسته به میزان مصرف مواد ممکن بعد گذشت مدتی اگر از طب سنتی استفاده کنه به مرور بهتر میشه..شوهر منم عرق خور بود.. باعثش هم دور همی هاش با دوستاش بود.. دعوا فحش کتک بی محلی و... و... و..‌ من قهر رفتم تهدید کردم و.. فقط اگر میخوای وایسی.. از... خدا... کمک بخواه از ته دل.. کل دنیا جمع شن نمیتونن کاری برات بکنن ولی خدا بخواد یه گوشه چشمش برات کفایت میکنه... با زبون خوش با محبت قانعش کن بره کمپ.. از رفیقاش دورش کن.. اگر تو محلتون هستن از اونجا برید جای دیگه..وقتای بیکاریشو پر کن که کمتر بره بیرون.. بهش بفهمون که خیلی دوسش داری و کنارش میمونی تا پاک شه..

منم دهنم صاف شد.. بعد اینم هی باید مواظب باشم بازم نره سمت دوستاش.. ولی چاره ای نیست.. اگر بخوای پای زندگیت وایسی باید سختیهاشو تحمل کنی.. ترکش کنی بدتر میشه.. ممکن کارتون خواب شه یا شاید به خاطر مواد به سمت خلاف هم بره.. اون تا قیامت بابای دخترته.. یه همچین بابایی برای هر دختری کسر شأن .. به خاطر دخترت هم شده تلاشتو بکن.. اگر دیدی هیچ راهی نیست و واقعا نمیشه.. بعد طلاق بگیر..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنه مشکلاتت به خاطر اعتیاد شوهرته.. اعتیلدش هم به خاطر دوستاشه.. وقتی با اونا بچرخه ترک نمیکنه.. وقت ...

خیلی ممنونم ازت خدا خیرت بده انشالله کمک ات کنه که راهنماییم کردی 

در رابطه با ایکه میخواد کارش رو ول کنه نظری نداری من چه برخوردی کنم؟ 

خودت را حساس نشون نده اگه هی نق بزنی زودتر ول میکنه 

فقط از احساس اقا به خودتون مطمئنید؟

واقعا دوستتون داره یا اینکه فقط تطاهر هست

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!
نمیدونم بخدا گیجم ولی از کارهاش فکر میکنم دوستم نداره

اول از احساسش نسبت به خودت مطمئن شو اگه دوست داشته باشه برای ازدست ندادنت هر کاری میکنه ولی اگه اونجور که باید وشاید نخوادت شیطان هم بیاد زمین برای گردن گرفتن کارهاش وخدا هم بیاد برای وساطتش اخرش کار خودش را میکنه ببین بودن تو وبچه ها تو زندگیش الویت چندمشه 

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!
اول از احساسش نسبت به خودت مطمئن شو اگه دوست داشته باشه برای ازدست ندادنت هر کاری میکنه ولی اگه اونج ...

من که میبینم کارهاش رو میکنه آخر میاد سراغ منو دخترم

من که میبینم کارهاش رو میکنه آخر میاد سراغ منو دخترم

من توی زندگی شما وروابطتون نیستم بهتره شانست را امتحان کنی برای جدایی همیشه وقت هست فعلا تلاشت را برای ساختن بکن

میشه بگی چطور فهمیدی اعتیاد ب تریاک داره؟؟؟؟؟

رفیق بازی زیاد

شب دیر اومدن

خونه رفیقاش موندن

از اینکه من برم خونه خانواده ام چند روز بمونم زیاد استقبال میکرد

اسفند تو خونه دود میکرد و در و پنجره ها رو باز میکرد 

اینا همش رفتارهای مشکوک بود که باهاش حرف زدم و اعتراف کرد