2777
2789
عنوان

چه کار کنیم

77 بازدید | 6 پست

سلام خانما روزتون پر انرژی 

من دوساله ک ازدواج  و تو این دوسال خیلی فراز و نشیب ها رو تجربه کردم و به هر چی خواستم رسیدم ..شاید باورتون نشه ولی تمام کارت ها تمام حسابهای انکی و پول های همسرم دست مادرشوهرم بود ماشینمون به اسمش بود و کلا اختیار زندگیمون دست مادرشوهرم بود...

حالا من تا الان خیلی تلاش کردم و از راهش وارد شدم شوهرم ماشینشو فروخت و ی ماشین دیگه خرید به اسم خودش تمام کارت و حسابهای شوهرم رو گرفتم ..

شوهرم بخاطر اخلاقای خاص مادرشوهرم و خانوادش راه های محبت کردنو بلد نیست ینی اگه بوسش کنم یا بغلش کنم انگاری میخواد فرار کنه 

راستش مادرشوهرم همش ادای ادمایی رو در میاره ک از بوس بدش میاد برا همین از کوچیکی روی شوهرم هم تلقین شده و میگه بوس دوس ندارم در حالی ک میدونم این مدلی نیست 

حالا اگه کسی کاری کرده یا اخلاقایی نشون داده ک شوهرش با محبت کردن دوست شده لطفا راهنماییم کنه 

حتما باید یا اینور باشه یا اونور؟کارتاشو دیگه چرا به اسم خودت میزنی؟گناه داره.بذارین عزت نفس داشته باشه.مگه بچه کوچولویه که کارتش به نام خودش نباشه؟😶همینکه باورش داشته باشی و احساس کنه تکیه گاهته،میاد سمتت وکافیه

شیمپک چی هست اصلا؟همینجوری گذاشتم😆😐😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما باید یا اینور باشه یا اونور؟کارتاشو دیگه چرا به اسم خودت میزنی؟گناه داره.بذارین عزت نفس داشته ب ...

ن عزیزم اشتباه متوجه شدی ...ببین همه چی به نام همسرمه ولی هیچوقت دستش نمیگیره چون همه رو خرج میکنه ترجیح میده دستش نباشه 

ببینیدبعضی ها ذاتا بلد نیستن رفتار کردنو چون کسی بهشون یاد نداده

مثلا اگه چیزیو به شوهرم میگفتم برام ببر فلان جا تحت هیچ شرایطی نمیبرد ولی وقتی گفتم میشه لطفا برام ببری و ازش ب حالت خواهش کردن میگفتم میبرد