2777
2789

شاید همه اینطور نباشن من بعد حدود دو و نیم سال درمان بی نتیجه خیلی افسرده شدم 

به نظرتون این افسردگی حتی تو بارداری هم می مونه واقعا دیگه حوصله هیچی حتی بچه ندارم

منم شد دو سال ونیم تازه خودم اروم گرفتم دوربریام شروع کردن....میگن بچه منم خسته شدم...ولی امید دارم حسم میگه به زودی باردار میشم

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من موند....بعد زایمان بدتر هم شد!

لعنتی گند زد به بهترین روزای زندگیم😒

الانم که عصبی شدم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

من پنج ساله درگیرم هنوز اندر خم یک کوچه ام ... البته مشکل شوهرم

تا این مدت چندبار داروی ضدافسردگی استفاده کردم ...پیرم کرد ..

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

نباید افسره بشی باید حسابی روحیه داشته باشی من هم ۳ سال تلاش کردم و هم خودم و هم همسرم سالم بودیم. ورزش کن و رو تغذیه ت تمرکز کن. با این همه پیشرفت علم چیزی به اسم ناباروری وجود نداره. هزار تا راه هست اما تا وقتی استرس داشته باشی درست پیش نمیره. 

بلین عزیزم فقط بسپار به خدا....منم سپردم به اون...خدا بزرگه کریمه....اگه دارویی مونده امتهان کن...

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

من برا بچه دوم ب مشکل خوردم بیشتراز یکساله اقدامم

اخه چرااینجوری شد😭😞

هیچ مشکلی نداریم

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

عزیزم بهش زیاد فک نکن ک باعث افسردگیت بشه

منم مشکل دارم روزای اول هم خیلی ناراحت بودم

ولی بعدش ب خودم گفتم واقعا شاید صلاح نیس فعلا بچه دار بشم 

سپردم به خدا..

زیاد قران بخون

خیلی حالت خوب میکنه

واسه من ک اینجوری بود

نباید افسره بشی باید حسابی روحیه داشته باشی من هم ۳ سال تلاش کردم و هم خودم و هم همسرم سالم بودیم. و ...

استرس ندارم بی خیالش شدم ورزش میکنم  رژیم بودم دوهفته است اشتهای هیچی ندارم به تغذیه مون میرسم زمانی وه اشتهایی ندارم هیچی نمیخورم دیشب خیار خوردم تا گرسنه بشم ولی هنوز سیرم

امضات عالی بود بعد با این روحیه باردارم بشم برای بچه ضرر داره

نه کنار میای باهاش ، حالت بهتر میشه ها .... ولی من احساس میکنم اونطوری که باید و کلی منتظرش بودم نتونستم خوشحال باشم و ازش لذت ببرم!

البته درک اطرافیان هم خیلی مهمه ، نصف افسردگی من به خاطر شوهرمه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️