سلام مم دیشب هم تاپیک زدم ولی گفتم دوباره بزنم شاید کمی از نگرانیم کم شه دخترم ۲۷ ماهشه اکثر کلماتو میگه حالا غلط غلوط بعضیا هم درست ولی جمله گفتنش خیلی کمه مثلا درحد بزنم. برق روشن باز کن ببندم بدوبدو بپربپر. غذا بخور و چند تا جمله دیگه در این حد.غلطاش هم مثلابه هویج میگه هبیت. ضمایر هم اصلا به کار نمیبره فقط اگه چیزی بخواد میگه من. یعنی بده من. میخواستم ببینم نسبت به بچه های دیگه خیلی عقبه؟ چیکار کنم که به حرف بیوفته. در ضمن ما رفت و آمدمون خیلی کمه ولی کتاب و شعر از خیلی کوچیکی براش میخوندم ولی هیچ شعری بلد نیس
بقول دوستان بچه ها باهم فرق میکنن الان خواهرزاده خودم یکسالشه خیلی از کلمات و قشنگ میگه هرچی میگی دست و پا شکسته تکرار میکنه .در حالی ک پسرم تو یکسالگی چندتا کلمه بیشتر نمیگفت
عزیزم بچه با بچه فرق دار دختر من ۲۱ ماهش تموم شد شعر می خونیم باهم البته من اولشو میخونم اون اخرشو فقط باهاش تمرین کن زیاد حرف بزن شعر بخون با ادا درآوردن زودی راه میوفته
آره عزیزم . ولی چون زود گرفتمش از طرفی مادرم یه مدت بیمارستان بستری شد خیلی اذیت شدم
پسر من الان بازش میذارم هر نیم ساعت یه بار یا زودتر جیش میکنه میخوام بدونم اولش همه بچه ها اینجوری ام ببرمش زود زود دستشویی یاد میگیره یا باید صبر کنم بیشتر خودشو نگه داره از هرکی میپرسم میگه اولش همینجوری میشه ولی من نمیخوام زود زود ببرمش اذیت شه البته الان نمیخوام از پوشک بگیرم میخوام از شیر بگیرم بعدش پوشک
عزیزم بچه با بچه فرق دار دختر من ۲۱ ماهش تموم شد شعر می خونیم باهم البته من اولشو میخونم اون اخرشو ف ...
اره الان بچه خواهرشوهرم نزدیک سه سالشه هنوز کامل بلد نیست ضمیرارو نمیدونه بگه اون رفته یا فلانی اومده مثلا اونروز میگه میخوام اقا افتاد بشه .نمیتونه بگه بیفته در حالی ک پسر من قشنگ اونارو میگه .
اره الان بچه خواهرشوهرم نزدیک سه سالشه هنوز کامل بلد نیست ضمیرارو نمیدونه بگه اون رفته یا فلانی اومد ...
دختر دایی همسر من یه سال و خورده از از دختر من بزرگتر حرف زدن دختر منو دیدن فامیلای می گفتن وای چقد خوب میگ فلانی نمیگ اونا اصلا جایی نمیرن مادرشم زیاد اهل حرف نیست همش تاثیر دار بالاخره چند نفر باهات حرف بزنن
یه جایی خوندم نوشته بود بچه هارو با تغییر گیج نکنید بچه ها عاشق تکرار ان .مثلا ده تاشعر نخونید واسش یه شعر و 10بار واسش بخونید میگفت مغز بچه ها با تکرار فعالتر میشه
ببخشید خیلی هول هستی شما پسر من تازه 3سالش بود همین اندازه شروع کرد به حرف زدن عقب کجا بود هر بچه ...
سلام عزیزم ببخشید یه سوال پسر من الان ۲۶ ماهشه حدود ۲۰ کلمه یاد گرفته البته بعضی کلمات هم نصفه میگه مثلا بابا رو میگه با یا خدافظ رو میگه اودا ... ولی مامان بلد نیست بگه و منو با کلمه نامفهوم صدا میکنه بنظرتون عادیه؟؟ قبلا هم تایپیک زدم و خیلی این موضوع نگرانم کرده