2777
2789
عنوان

توانایی کودک ۲۷ ماهه در حرف زدن

4480 بازدید | 24 پست

سلام مم دیشب هم تاپیک زدم ولی گفتم دوباره بزنم شاید کمی از نگرانیم کم شه دخترم ۲۷ ماهشه اکثر کلماتو میگه حالا غلط غلوط بعضیا هم درست ولی جمله گفتنش خیلی کمه مثلا درحد بزنم. برق روشن باز کن ببندم بدوبدو بپربپر. غذا بخور و چند تا جمله دیگه در این حد.غلطاش هم مثلابه هویج میگه هبیت. ضمایر هم اصلا به کار نمیبره فقط اگه چیزی بخواد میگه من. یعنی بده من. میخواستم ببینم نسبت به بچه های دیگه خیلی عقبه؟ چیکار کنم که به حرف بیوفته. در ضمن ما رفت و آمدمون خیلی کمه ولی کتاب و شعر از خیلی کوچیکی براش میخوندم ولی هیچ شعری بلد نیس

امیدم به خداست. خودش حلال تمام مشکلاته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید خیلی هول هستی شما

پسر من تازه 3سالش بود همین اندازه شروع کرد به حرف زدن

عقب کجا بود

هر بچه ای یه جوره

بچه 27 ماهه شعر بلد باشه! 

درسته هستن ولی همه بچه ها مثل هم نیستن

هر بچه ای در یه چیزی استعداد داره

همون کتاب خوندن مرتب شم براش از همه چی بهتره

در هیچی هم بچه ات رو با بچه های دیگه مقایسه نکن دو دوتا دقلو با هم فرق دارن حتی

نمیدونم .تو این سن این واسش مشکل حساب میشه یا نه. بعضی بچه ها دیر زبون باز میکنن .زیاد واسش تکرار کن. 

الان پسر من 22ماه و نیمه .مثلا میگه من ندارم. تو نداری .بابا رفته.میره پایین میگم کی خونشون بود میگه عمو بود ننه بود عمه جون بود.جدیدا جمله سه کلمه ای ام میگه گفتم باباتو راضی کن بربم بیرون اومده میگه مامان بابارو راضی کردم .اسمو فامیلشو میگه .ولی من خیلی خیلی باهاش حرف میزنم و تکرار میکنم چندتا ام برنامه دان کردم 

سلام عزیزم 

بچه از مراحل مختلفی عبور میکنن تا به صحبت روان برسند.

از اواهاي نامفهوم تا جملات پیچیده. هیچوقت سن مهم نیست بازه سنی مهمه مثلا بین 24 تا 36 ماهگی جمله  کامل بگن. حالا دقیقا کدوم ماه بستگی به خیلی چیزا داره. براش کتاب بخون. کتابهای ویژه سن خودش. باهاش خیلی صحبت کن. 

نمیدونم .تو این سن این واسش مشکل حساب میشه یا نه. بعضی بچه ها دیر زبون باز میکنن .زیاد واسش تکرار کن ...

چه برنامه هایی دانلود کردین؟

چه برنامه هایی دانلود کردین؟

برنامه اموزش حیوانات و رنگ و این چیزا .الان 6تا رنگ اصلی و چندتا دیگه رو بلده. تموم حیوانات اهلی و وحشی چندتا پرنده ک تو اون برنامه هست و عکسشو میبینه اسمشو میگه 

دوست عزیز ببخشید سوالم ربطی ب تاپیک نداره ولی ممنون میشم ج بدی ازپوشک گرفتیش؟

آره عزیزم . ولی چون زود گرفتمش از طرفی مادرم یه مدت بیمارستان بستری شد خیلی اذیت شدم

دختر من تو 2 سالگی کاملا رون حرف میزد الان که 27 ماهشه هیچ جمله ایی رو حتی اشتباه نمی گه من فکر می کنم دلیلش اینه که خیلی باهاش حرف می‌زنیم در طول روز مثلا مادرم از 1 سالگی زنگ میزد پوشت تلفن باهاش صحبت می کرد دخترم کلمات نامفهوم میگفت ولی مادر م انگار داره با یه آدم بزرگ حرف میزنه باهاش حرف می زد نه این که بخوایم مهارتشو ببریم بالا یا زود حرف زدن یاد بگیره چون تنها نوه بود همه دوست داشتن باهاش حرف بزنن بازی کنن شمام زیاد به‌اش حرف بزن وقتی میگه من تو جمله رو کامل کن بگو بدمش به تو اگه زیاد نگرانی والا که دخترتون رشت خودشو داره تکمیل میکنه تا 3 سالگی حتی بعضی بچه ها حرف نمیزنن