2777
2789
والا تو این اوضاع مملکت سخت پیدا میشه پسری جرعت ازدواج داشته باشه 

باور کن خیلیا هستن شرایط ازدواج را دارن ولی دختر خوب سراغ ندارن نمیدونم چه سریه پسرا دختر مورد نطرشون نیست دخترا هم همینطور‌ علتشم اینه ارتباطاا کم شده معرف هم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم چون خیانت زیاد شده بعضی ها واسه همینم میترسن ازدواج کنن دلیل دیگه اش مشکل اقتصادیه بعضی هم که خیلی راحت شدن خارج از ازدواج نیازهاشون تامین میشه و دیگه زیر بار مسولیت نمیرن

ینی چی؟؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟؟

ایا خودت را دوست داری؟اعتماد بنفست چطوره؟میدونستی اینا تاثیر داره. من یک مدت جلو ایینه هی به خودم میگفتم چقدر خوشکلم و چقدر خواسگار دارم در عرض یک ماه ۴ مورر خواسگار اومد خونه امون ولی خب چون افکار منفی زیاد دارم مورد خوب جذب نمیکنم

باور کن خیلیا هستن شرایط ازدواج را دارن ولی دختر خوب سراغ ندارن نمیدونم چه سریه پسرا دختر مورد نطرشو ...

اون پسراییم ک شرایط دارن همینطور ک تو کامنتا گفتن تامین میشن تنوع هم دارن تازه لازم نیس ازدواج کنن

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃
اون پسراییم ک شرایط دارن همینطور ک تو کامنتا گفتن تامین میشن تنوع هم دارن تازه لازم نیس ازدواج کنن

چرا اینجور فکر میکنی؟نمونه اش برادر خودم هست نه اهل دختر بازیه نه دنبال تنوع. ولی واقعا شرایطی که میخواد ما سراغ نداریم دختر خوب میخواد و ترجیحا کارمند البته خودشم وضعش خوبه کارمند هست و حقوقشم بالاهه

یا خیلی سبکی یا خیلی عصا قورت داده

یا خیلی زشتی

یا خیلی بدهیکل

یا خیلی خنگ میزنی

یا پولدار نیسی

یا بدلباسی

یا ....

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست