2777
2789
عنوان

سوتی های بچه هاتون که ابروتون رو برده

| مشاهده متن کامل بحث + 22038 بازدید | 124 پست

یبار داداشم بچه بود بهش گفتم برو برام مای بی بی بیار رفت آورد منظورم پوشک بود شبش مهمون داشتیم اینم چپ میرفت راست میرفت دادمیزد پختی بدبخت بیابرو مایبی بی تو عوض کن میدونی ازکیه بستی واااایمنومیگی داشتممنفجر میشدم عموهام زنعموهام فهمیدن حالت منو

گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار داداشم بچه بود بهش گفتم برو برام مای بی بی بیار رفت آورد منظورم پوشک بود شبش مهمون داشتیم اینم ...

😂😂😂

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

یکی از همکارا معرفیش کرد آدم خوبیه یا شاید بهتره بگم تا حالا ازش بدی ندیدیم

اها ی فیلم دیدم پرستاره چون بیرون کار داشت شربت خواب داد به بچه تو شیشه شیرش ریخت بدبخت سنکوپ کرد 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

چند سالش بود داداشت؟

4یا5سالش بود

گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘
اها ی فیلم دیدم پرستاره چون بیرون کار داشت شربت خواب داد به بچه تو شیشه شیرش ریخت بدبخت سنکوپ کرد&nb ...

اونا فیلمه

ولی خب وقتی توی خونت دوربین داشته باشی و به طرف هم بگی فکر دور زدن به سرش نمیوفته

اونا فیلمه ولی خب وقتی توی خونت دوربین داشته باشی و به طرف هم بگی فکر دور زدن به سرش نمیوفته

عزیزم من واقعی شم شنیدم اما اون تو مهد بود که دارو میدادن به بچهای کوچک... یا ی پرستاره جوون بوده با پدر بچه ریختن رو هم

عزیزم من واقعی شم شنیدم اما اون تو مهد بود که دارو میدادن به بچهای کوچک... یا ی پرستاره جوون بوده با ...

مهد آره خیلی فاجعه‌ها در پی داره من خودم از مهد رفتن آسیب دیدم و بخاطر همین هرگز نمیذارم بچه‌هام برن

اتفاقاً مورد دوم رو متاسفانه حس کردم داره تو زندگیم پیش میاد و مجبور شدم پرستار دخترم رو عوض کنم

ولی در کل وقتی کسی ناظر بودن خدا به اعمالش رو قبول نداره بهتره از ناظر بودن دوربین خونه به اعمالش آگاهش کنیم

مهد آره خیلی فاجعه‌ها در پی داره من خودم از مهد رفتن آسیب دیدم و بخاطر همین هرگز نمیذارم بچه‌هام برن ...

چهه سختهه!!! الان این پرستار جوونه؟ قبلی چیی؟؟ 

عزیزم خب دوربینو غیر فعال نکنن!!!!!! 

یه شک بود که هیچ جوره ثابت نشد  ولی خب عوضش کردم پرستار قبلی ۲۳ سالش بود این ۳۵ سالشه

اره خیلی جوون بوده هر چند اینم جوونه... بنظرم کسیو انتخاب کن که در قید و بند باشه حجابش خوب باشه  اهل نازو عشوه نباشه و سنشم پخته باشه

اره خیلی جوون بوده هر چند اینم جوونه... بنظرم کسیو انتخاب کن که در قید و بند باشه حجابش خوب باشه&nbs ...

آخه میترسم کسی که سنش بالا باشه نتونه درست رسیدگی کنه

قبلیه خیر سرش چادری بود🤦🏼‍♀️