2777
2789

خاله بزرگم بی نهایت حسودی من و می کنه بدون اینکه حتی یک کلمه با من حرفش شده باشه با من حرف نمی زنه تو عروسی پسرش همه رو دعوت کرد به غیر از من دلیلش هم چون شوهرم وضع خوبی داره اما شوهر اون وضعش خوب نیست دایما حسودی می کنه با وجود اینکه مادرم کاملا آگاه به این موضوعه ولی هیچ وقت جانب منو نگه نمی داره وقتی تو یه جمع میشینه پشتش و به من می کنه مادرم می بینه ولی چیزی نمی گه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که میدونی از حسادته اتفاقا باید خوشحال باشی چون اگه دشمن نداشتی باید به موفقیتت شک میکردی.برای آرامش دل خالتم دعا کن.مامانتم مقصر ندون بالاخره خواهرشه دیگه درکش کن.سعی کن گله هاتو اصلا بهش نگی.

آدم خوبی باش اما وقتت رو صرف اثباتش به دیگران نکن❤

عزیزم هر کسی هر جوری رفتار کرد شما هم همونجور رفتار کن حرص خوردن نداره.بعدشم الان رابطه ها کم رنگ شده.من خودم ۸ تا خاله دارم با هم قهر تیستیم ولی اصلا و ابدا با هم رفت و آند نداریم مگه تو ی مراسمی چیزی همدیگرو ببینیم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

بله درسته منم محلش نمیدم ولی سه روز پیش پدربزرگم فوت شده بود بعد یه روز به من خبر دادن همه دختر خاله هام شام و ناهار اونجا بودن به غیر از من وقتی رفتم جلوی اون همه آدم پشتش و به من کرده بود و نشسته بود 

امروز هم برای پدرش مراسم گرفته بود تو خونش به همه گفته بود به غیر از من مادرم هم از ظهر خونه اون بود این درحالیکه تمام کارهای مادرم  وشوهر من می کنه از دوا درمونش گرفته تا همه چی ولی یه بار هم مادر من هوای مارو نگه نمیداره