2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درضمن قرص بارداری عوارض خیلی وحشتناکی داره اونم هربار ۳ تا؟ کمترین عارضه اش چاقی عه خیلی بد چاق میشی ...

متأسفانه مردها هیچکدوم این کار رو نمیکنن همیشه میگن خانم ها لوله هاشون رو ببندن من یکی تاحالا نشنیدم مرد قبول کنه همیشه میندازن رو خانم ها که انجام بدن😑

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

متأسفانه مردها هیچکدوم این کار رو نمیکنن همیشه میگن خانم ها لوله هاشون رو ببندن من یکی تاحالا نشنیدم ...

شوهر عمه ی من انجام داد 

ولی بله قبول دارم خیلی مرد که هیچ نر ها خودخواه و شهوت پرستن فقط لذت خودشون مهمه

چرا واقعا؟ 😐

نمیدونم والا دقت کرده باشی همیشه خانم ها میبندن و میگن به خانمشون بعد بچه آخری برو لوله هات ببند و تا حالا نشنیدم مرد این کار انجام بده

شاید چون ما خانم ها تا یه سنی بچه دار میشیم ولی مرد ها اکثرا تا سنین بالاتر هم بچه دار میشن هم میخوان درد نکشن هم شانس بچه دار شدن از خودشون نگیرن😐

شوهر عمه ی من انجام داد ولی بله قبول دارم خیلی مرد که هیچ نر ها خودخواه و شهوت پرستن فقط لذت خودشون ...

اره عزیزم خیلی کم پیش مرد قبول کنه

حق گفتی والا😁

نمیدونم والا دقت کرده باشی همیشه خانم ها میبندن و میگن به خانمشون بعد بچه آخری برو لوله هات ببند و ت ...

دقت کردم 

والا مردایی ک خیلی زناشون رو دوس داشتنم اینگارو نکردن انگار براشون ننگ محسوب میشه ☹️

حرف شمام درسته

شوهر عمه ی من انجام داد ولی بله قبول دارم خیلی مرد که هیچ نر ها خودخواه و شهوت پرستن فقط لذت خودشون ...

اصلا ازدواج و بچه آوردن غلطه.اسارت تا ابد.مگه چند سال زنده ایم بابا.الانم که هوش مصنوعی اومده هیچ نیازی به انسانها نیست.خیلی مونده تا بعضیا بفهمن آینده زمین چقدر وحشتناکه.(ولی اگه یکی حامله شد طقط کنه گناه و قتل عمده و اثرش تو زندگیش میاد)

نمیدونم والا دقت کرده باشی همیشه خانم ها میبندن و میگن به خانمشون بعد بچه آخری برو لوله هات ببند و ت ...

شا برو تحقیقات رو بخون اتفاقا هرچی سن مرد بالاتر بره اسپرم هاس بی کیفیت تر میشه و بچه هاس مشکل دار ترن متسافنه اعتماد به نفس کاذب دادن به مردا که اره ما تا ۹۰ سالگی هم میتونیم طرفو حامله کنیم ببین چی هستیم

باید بگی نه بابا جان نهایت بتونی به جامعه معلولین و بچه های سقط شده فقط اضافه کنی

بهترین کاررومیکنی بچه جززجروبدبختی باخودش وخانواده حاصلی نداره   قرصتودرست وطبق دستوربخور

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه
شا برو تحقیقات رو بخون اتفاقا هرچی سن مرد بالاتر بره اسپرم هاس بی کیفیت تر میشه و بچه هاس مشکل دار ت ...

اره عزیزم دیدم

اطلاع دارم ولی والا چند بار اخبار تلویزیون نشون داد طرف پیرمرد بود بچه دار شده بود با سن بالا نمیدونم چرا یه جوری باورم نمیشه طرف به زور راه میرفت بچه دار شده بود 😕