من رویان میرفتم واسه درمان اما الان چطور برم آزمایشات اخرم مونده بود که سیکل رو شروع کنم به نطرتون برم باز هست مرکز یا نرم فعلا؟اگرنرم تمام ازمایشات وسونوهامو بعدا بایدازاول بدم چون مدت زمان دارن
عزیزم تا ۵اسفند بیشتر پذیرش نداشتن و همه کارهای عقب افتادشونا انجام دادن وهرکی تخمک کشی و انتقال داشت را انجام دادن و الان کلا مرکزو تعطیل کردن ....هرچندشاید ازفردا بازباشه دیگه
بله اولین باره.وای خدای من چرا اخه دلیل ناموفق بودنش چیه
درمان شدن آز و اسپر می خیلی سخته خیلی باید قو ی و صبور باشی خیلی باید هزینه کنی ما تا حالا50ملیون هزینه کردیم ولی بی فایده خیلی عذاب کشیدم ولی تا حالا خدا نخاسته. برا همسر من از بافت بیضه یه چند تایی اسپرم گرفتن ولی خب ضعیف بودن آخه اگه اسپرما به درد خور بودن که خودشونا میکشیدن بالا میومدن تو بیضه خب معلومه اینجوری خیلی بی حالن برا همین جنینای ضعیفی تشکیل شدن بعدم که انتقال دادن برام هر سری دوهفته استراحت کردم بعدم جواب آزمایشام منفی شد
اخی عزیزم چرا اخه ایناهم به عنوان مراکز درمان باید بازباشن یکی مثل شما مثل من که روز خاصی باید مراجع ...
بله ولی دیگه چه باید کرد😔
من دومین باره که برا تخمک کشی میخوام برم
انشالله امسال باردارشیم🙏💓
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥