2777
2789
عنوان

ی باهوش بیاد اینو برام توضیح بده

162 بازدید | 12 پست

هر 1کا برابر با (1000)ممبر

🚫🚫🚫

ممبر‌فیک‌کایی 9

🚫🚫🚫

تبلیغ شما در هزاران کانال های تلگرامی(گسترده)قیمت این تبلیغ ویو ای حساب میشه و تعرفه های مختلفی دارد

🚫🚫🚫

ممبرپروکسی‌کایی 190تا350 (بستگی به کانال شما دارد)

🚫🚫🚫

پنل قدیمی کیفیت خوب کایی12

پنل جدید کیفیت عالی کایی14

ممبر‌هیدن‌ کیفیت عالی کایی14

(پست‌آزاد)

🚫🚫🚫

ممبرخارج‌کانال(به‌کانال‌قیمتش‌مربوط‌میشه)

جدیدترین‌نوع‌تبچی‌

💡نرخ فروش تبچی اختصاصی استگز💡

1 عدد تبچی بدون دیلیت

-50,000t

2 عدد تبچی بدون دیلیت

-80,000t

3 عدد تبچی بدون دیلیت

-100,000t

4 عدد تبچی بدون دیلیت

-120,000t

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون تبلیغ که داده کانال  تلگرام نیست یعنی؟فالوره؟برا تلگرام میخوام

اولیه فالووره دومیش اسپانسر پراکسی یعنی هر کی با پراکسی ک برات درست  میکنن وارد تل بشه کانالت میره بالای چت هاش بازدید کننده ویو پیجت میره بالا 

اولیه فالووره دومیش اسپانسر پراکسی یعنی هر کی با پراکسی ک برات درست  میکنن وارد تل بشه کانالت م ...

ببخشید توروخدا انقدر سوال می پرسم

اسپانسر پراکسی؟ بیشتر برام باز میکنید یعنی چی ؟کانال خودم.میزنم یا اون کسی که ازش کانال میخرم؟بازم ببخشید

ببخشید توروخدا انقدر سوال می پرسم اسپانسر پراکسی؟ بیشتر برام باز میکنید یعنی چی ؟کانال خودم.میز ...

کانالو خودت میزنی 

تو تلگرام پراکسی هس همون لینکی ک میزنی روش کانکت میشی فیلترش برمیداره همون از اونا برات درست میکنه برای کانالت. بعد می زارن تو کانالایی ک پراکسی هارو پست میکنن هر کس با اون پراکسی به تله وصل شد کانالت میره براش بالای صفحه چتشون بعد اون ک میاد کانالو باز میکنه بازدیدکننده پیجت میره بالا اگرم دلشون خواس عضو میشن